Månedlige arkiver: januar 2013

Deadline Day

31.januar kalles også Deadline Day og mange har rettet fokus mot overgangene på slutten av dette døgnet. Dessverre kom ikke Pumas sitt TV-studio i orden til en 6-timers sending fra kl 18-00.30 i år heller – så imens folk har ventet på hvilke spennende futsaloverganger som har skjedd i trøndelag, er det fint at man… Les mer »

2.plass i IFS

Årets første IFS-turnering er unnagjort, og etter at få Pumasspillere var tilgjengelige ble det allikevel en vellykket turnering – som manglet de ekstra marginene til å vinne finalen mot et effektivt Hertha Berlin. Pumas stilte med Bobo i mål – turneringens kanskje beste spiller – og Svedjan, Foosnæs, Meyer, Strugstad, Johansen og Karlsen. I gruppespillet… Les mer »

Preview: IFS

Til helgen får Pumas «for en gangs skyld» deltatt i IFS – etter at det kun har vært ligaspill denne sesongen. Til tross for at 70% av troppen er utilgjengelig, stiller de som er hjemme (og har friske ben) opp for å få inn samspillet enda bedre. Sesongens første «trening» skjer altså i Nidelvhallen, og… Les mer »

Varierende ligarunde 4

Ligarunde 4 skulle bli Pumas sin tøffeste prøvelse hittil i år, med 4 kamper i løpet av 9 timer – hvor de 2 siste var mot tittelutfordrerne Trondheim og Freidig. Pumas hadde fokus på å sikre seier i første kamp, spare krefter i andre kamp, gi absolutt alle fibre vi har for seier mot Trondheim… Les mer »

Klart for sluttspill

Etter en forrykende siste runde av innledende spill (Ligarunde 4), er det nå klart for sluttspill (Ligarunde 5 og 6) – som skal avgjøre hvilke 2 lag som skal kjempe om 2 plasser til Eliteserien 2013/2014. Pr dags dato ser dette veldig lyst ut for Pumas og Freidig, som har gjort jobben mot de andre… Les mer »

Ligarunde 4: Preview

Da er det duket for Ligarunde 4 i KVT-hallen, som blir første runde i 2013. Nå avgjøres hvem som havner på topp 7, og hvem som må kjempe om en ny plass i 1.div for neste år (bunn 7). Det er duket for årets 2 viktigste kamper: gullrivalene Trondheim og Freidig. Pumas har en svært… Les mer »

Se Eliteserie LIVE

Til helga er det en ny eliteserierunde i Trøndelag – denne gangen i Stjørdalshallen. Her er det mange viktige dueller for å komme seg opp av nedrykksgjørma, men også for å henge med i teten. Storstua Stjørdalshallen er klar for å ta i mot landets 10 eliteserielag i Futsal.   Alle kampene går direkte på… Les mer »

Idrettsungdomsskole

Pumas sin hovedsponsor Nidaros Idrettsungdomsskole har også nå kommet på Facebook. Vi anbefaler alle å sjekke ut Deres Facebookside VED Å TRYKKE HER å klikk «liker» for å følge dem. Se nærmere under her for mer informasjon om et spennende alternativ for ungdomsskole for idrettsinteresserte ungdommer. Nidaros idrettsungdomsskole er en privatskole som ligger plassert på… Les mer »