Månedlige arkiver: februar 2013

PUMAS KLARE FOR PLAYOFF 2013!!

Det er altså nå klart at Pumas er klare for Playoff, etter å ha endt på 2.plass i 1.divisjon avd Midt-Norge. Freidig ble soleklar vinner denne gangen, etter å ha hatt en svært sterk sesong. Det er ventet at flere kamper vil bli sendt på TV2 Sumo fra Stjørdalshallen 9. og 10.mars. Her er tabell… Les mer »

SVAK SISTE SPILLERUNDE

Siste runde av 1.divisjon ble en dårlig avslutning for Pumas, men hvor målet ble nådd: sikre Playoffplass! Det vil si at det nå er ingen tvil om at Pumas skal kjempe med 11 andre lag om 2 plasser til Eliteserien i Futsal. I helgas runde ble det nok en gang mange forfall på viktige spillere,… Les mer »

SISTE LIGARUNDE: PREVIEW

Til helga spilles siste runde av 1.divisjon avd Midt-Norge. Pumas skal ut i sine 3 siste kamper i sluttspillet, hvor 1 poeng garanterer Playoffplass. I tillegg er også plassen sikret dersom Tepa mister poeng i en av sine 4 kamper. Det vil si; her skal Pumas sikre seg Playoffplass – og gjerne på egen hånd.… Les mer »

SPENNING I ELITESERIEN!

En liten oppdatering på Eliteserien: Øverste nivå i Norge hadde sin siste fellesrunde på østlandet i helga, og med 3-5 kamper igjen skal det meste avgjøres på trøndersk jord de neste helgene. Tiller leder eliteserien med 1 poengs forsprang på Vegakameratene, hvor Vega har 1 kamp mindre spilt. Det ligger altså an til en nervepirrende… Les mer »

SPANIASLAKT FOR NORGE

Norge fikk prøve seg i en dobbelmatch mot verdens kanskje aller beste futsalnasjon. Spania hadde bedt om dette, ettersom Norge spiller med høyt press. Trønderlagene var igjen representert, hvor Vegakameratene var godt synlig i form av Rakvaag, Moen, Ravlo, Wiseth og Høvik. Nidaroskeeper Nordtun var også med, samt Tillerspiller Valla Dønnem. Første kamp endte med… Les mer »

Sluttspillrunde 1: Godkjent

1.sluttspillsrunde ble avviklet på Orkanger denne helgen, og det ble en fartsfylt runde for Pumas – med godkjent poengfangst. Orkanger ble nedsablet, mens en forrykende kamp mot Tepa endte uavgjort – etter en sjangsebonanza av de sjeldne. Pumas leder nå 1.divisjon, og mangler bare 1 poeng for å være helt sikre. Eller at Tepa taper… Les mer »

Sluttspillrunde 1: Preview

Da er det klart for nest siste ligarunde, hvor ligaen har blitt delt i 2. Dette kalles nå sluttspillet i avdeling Midt-Norge. Denne runden foregår på Orkanger. Pumas skal ut i møte med «hjemmelaget» Orkanger, i tillegg til Tepa Futsal på søndag fra kl 10.45. Pumas må fortsette å klare seg uten vitale spillere som… Les mer »

Trondheim Futsal trekker laget

En av Pumas sine største rivaler helt siden oppstarten i ligaen 2009, har besluttet å trekke laget i 1.divisjon avd Midt-Norge. Etter å ha kommet til Playoff 3 år på rad – velger nå Robert Vikestad å trekke Trondheim Futsal allerede før sluttspillet i Midt-Norge. Trondheim Futsal kommer heller ikke til å stille i fremtidige… Les mer »

Eliteseriestatus

Eliteserien ble spilt i Bergen i helga som var, og trønderlagene fortsetter å prestere godt! Tiller leder fortsatt eliteserien, men ser nå ut til å få tøff kamp fra et gulljagende Vegakameratene, og to Oslolag i form av KFUM og Grorud.   Her er tabellen: 1 • Tiller IL 13 28 2 • Vegakameratene 12… Les mer »