Månedlige arkiver: mars 2013

Review Playoff

Playoff er over, og Sjarmtrollan og Sandefjord er nå klare for Eliteserien 2013/2014. Pumas var i Stjørdalshallen gjennom hele helga, og fikk med seg så å si alle kampene som var. Og første tanke var at her manglet det en god del utslagsgivende spillere hos de diverse lagene. For nivået var langt i fra skremmende,… Les mer »

Playoff: Pumas manglet det lille ekstra

Pumas kom seg igjennom ei tøff pulje med to uavgjort, men måtte gi tapt da et par forfall førte til at 2 x 20 min effektiv tid ble for tøft mot Freidig i «opprykkssemifinalen» søndag. Sjarmtrollan og Sandefjord rykket til slutt opp til Eliteserien. Begge disse lagene stilte mannsterkt med 5-6 innbyttere – og var… Les mer »

Spillertropp i Playoff

Pumas sitt lag er klart, og dersom Pumas greier å holde seg unna skader og frafall – føler vi at Pumas stiller med et lag som kan gå til topps i Playoff – men da må mye stemme! Nedzad Sisic er tilbake i Pumastrøya! Sisic har aldri tapt i Pumastrøya – det lover godt!  … Les mer »

PREVIEW: PLAYOFF TIL ELITESERIEN

Lørdag 9.mars braker det løs i Stjørdalshallen når 12 lag fra hele landet skal kjempe om to plasser i Eliteserien i Futsal! Hele 11 av 12 lag vet hva de går til, hvor kun Sund Sartor er nykommer i Playoff! Hele 5 av lagene har vært i Eliteserien, og kjemper nå om å bli det… Les mer »

Puljene i Playoff

I helga ble det klart at Lillehammer og DK Solvang er de 2 siste lagene som er klare for Playoff. Mandag formiddag ble puljene klare, og Pumas havnet i pulje 2. Der venter 2 tidligere eliteserielag; Nordpolen og Lillehammer. Pumas anser dette som en tøff pulje, hvor Nordpolen er et lag som virker å ha… Les mer »