Månedlige arkiver: oktober 2013

Velkommen til ny hjemmeside!

Velkommen til nye Pumas.no! På forsiden kan du nå lese noen «ferske» nyheter om bl.a nye spillere, fotballsesongen, siste treningskamp og vårt fornyede samarbeid med Nidaros Idrettsungdomsskole. Etter å ha startet opp en enkel hjemmeside for å ha kontroll på turneringene vi deltok i fra 2008, har vi nå kjent på at pumas.no fortjener en… Les mer »

Vegakameratene – Pumas 1 – 1

Pumasspillerne samlet seg til første ordentlige samling, og startet med å møte tøffest mulig motstand: Vegakameratene. Laget som vant Eliteserien i fjor, og i høst har spilt Europa Cup. Kampen ble gjennomført med 2 x 25 minutter. Kampen endte 1-1, noe som også var et greit resultat ut i fra spillet. Nykommer Tronhus sto meget… Les mer »

Skeide ut – 3 nye spillere inn

Pumas mister alltids et par spillere, og får alltids noen nye inn. Dette har også skjedd i år. Blant annet har keeperkjempen Vebjørn Skeide måtte takke for seg av flere årsaker, samt en skadeplaget Nedzad Sisic blir nok ikke å se på parketten. Fredrik Solberg har også nettopp operert og mister hele sesongen. Derfor har… Les mer »

Pumas stiller i NFF sitt NM

I fjor arrangerte NFF tidenes første Norgesmesterskap i futsal, som gir muligheten for både 1.divisjonslag og eliteserielag å vinne et trofe som Norgesmester. I fjor vant Solør, men det var ikke så alt for mange lag som meldte seg på. I år er de 5 antatt beste lagene i Trondheim påmeldt, og det vil si… Les mer »

Fotballsesongen avsluttet

Fotballsesongen er over og flere Pumasspillere har hatt en lang og spennende fotballsesong. Her er en oversikt over hva Pumasspillerne har gjort på større flater det siste halvåret! Aleksander Foosnæs har hatt en god sesong for RBK sitt 2.lag. 2.divisjon: Hasse Nordvoll har hatt en knallsesong i Nardo med 14 scorede mål, som gir 4.plass… Les mer »

Fornyet samarbeid

Det nærmer seg futsalsesong, og etter noen evalueringer fra fjoråret har Pumas bestemt seg for nok et år å sikte mot en plassering som gir Playoff til Eliteserien. Da er det ekstremt gledelig at fjorårets støttespiller Nidaros Idrettsungdomsskole er med på laget nok et år. Et av vår hovedsponsor sine slagord er «Villig til å… Les mer »

Lag i 1.div og spillehelger 2013/14

Da er det klart for ny sesong i 1.divisjon avd Midt-Norge 2013-2014. I år er vi tilbake til det gode gamle systemet med dobbel serie, hvor de 2 beste går til Playoff. Nytt for sesongen er at det blir lengre kamper. nå vil det være 2 x 20 minutter med effektiv spilletid de siste 2… Les mer »