Månedlige arkiver: november 2013

Preview Ligarunde 2: Tøff motstand i vente

Pumas har kun 2 kamper på lørdag i Leangen Plasthall, men det er også 2 av de desidert viktigste kampene i løpet av sesongen. Dette er de 2 lagene Pumas ser på som de største utfordrerne til oss selv og Freidig til å ta en Playoffplass. Begge lagene er ganske like: Ligger svært lavt, er… Les mer »

Pumas innfridde i serieåpningen

1.ligarunde gikk av stabelen i Nidarøhallen D2, og til tross mange spillere borte på Cupfinale i Oslo – innfridde Pumas med 3 av 3 seire. Med Korsnes suspendert, Vatn skadet og Strugstad, Foosnæs, Svedjan, Onarheim og Tronhus i Oslo stilte Pumas uansett sterkt nok til å ta 3 viktige seire. Mikal Bjørnstad Haugen, Kenneth Meyer… Les mer »

1.Ligarunde: Sikter mot 9 poeng!

Lørdag 23.november starter 1.divisjon avd Midt-Norge, og Pumas har blitt satt opp på 3 ligakamper. På grun av cupfinale i Oslo mangler Pumas flere spillere, men dette gjelder nok andre lag også. Pumas unngår de verste tittelutfordrerne, men har motstandere som fort kan være helt forskjellig fra i fjor. Det forventes en svært tøff duell… Les mer »

Preview 1.divisjon avd Midt-Norge

Vi har tatt en nærmere titt på de 10 lagene som stiller i år, og denne sesongen er det få nykommere å «analysere» (kun Strindheim). I utgangspunktet ser det kanskje ut til å bli ganske likt som i fjor, hvor Freidig og Pumas er favoritter, med Vega2 og Tepa som utfordrere. Til i år ser… Les mer »

NFF Futsal Cup: Pumas slått ut i siste spilleminutt

Kampen mot Vegakameratene i NFF Futsal Cup endte på verst tenkelig vis. Etter å hatt god kontroll og spillemessig overtak med 1-0 ledelse, snudde Vega2 1-0 til 1-2 i siste spilleminutt. Med bare sekunder igjen av kampen fullførte Vega snuoperasjonen. En meget uheldig opptreden fra Onarheim førte til 1-1, og et skudd fra nærmest død… Les mer »

Preview NFF Futsal Cup: Pumas-Vega

Pumas møter Vegakameratene i siste utslagsrunde i Midt-Norge. Kampen spilles i Nidelvhallen kl 22.15. Pumas stiller et sterkt lag, og det er ventet at Vegakameratene nedprioriterer NFF Futsal Cup og stiller med sitt 2.lag. Det er derfor gode muligheter for Pumas torsdag kveld – men vi husker fra i fjor hvor solide disse gutta er.… Les mer »

Terminliste 1.divisjon avd Midt-Norge

I år er det altså 10 lag i 1.div avd Midt-Norge. Det spilles dobbel serie med totalt 18 kamper. Pumas har fått oppfylt noen ønsker i forhold til oppsett, men hadde også håpet å unngå noen av dagene i oppsettet. Pumas har uansett full forståelse for at dette er en vanskelig kabal å legge for… Les mer »

NFF Futsal Cup: Pumas – Freidig 3-2

Pumas slo ut Freidig av NFF Futsal Cup lørdag formiddag etter at en tett og jevn kamp endte med 3-2 seier til Pumas. Dermed er Pumas 1 kamp unna å kvalifisere seg til sluttspillet i Oslo hvor totalt 8 lag fra hele Norge skal kjempe om cupgull. Men «veien til Ullevåll» er fortsatt lang –… Les mer »

NM: Freidig vs Pumas

Lørdag kl 12 braker det løs med årets generalprøve til ligastarten: Fjorårets 2 beste lag i 1.divisjon avd Midt-Norge skal møtes til NFF cup. Vinneren møter eliteserievinner Vegakameratene. Mikal B. Haugen er klar for ny match i Autronicahallen. Sist ble det 1-1 mot Vega, nå venter Freidig. Ingen av lagene stiller med noen nykommere. Det… Les mer »

God stemning til tross exit i IFS NM

Fredag ettermiddag reiste 9 Pumasgutter til Oslo for å delta i IFS sitt NM samt finne på noe sosialt sammen i Oslo by. Gruppespillet endte med solide gjennomføringer hvor det ble 4 strake seire, 9 mål og 1 mål innsluppet. Etter diverse aktiviteter frem til søndag ble det alt for kort prosess da vi møtte… Les mer »