Månedlige arkiver: desember 2013

Status i 1.divisjon

Alle kampene i 2013 er ferdigspilt og her kan du se ståa i 1.divisjon avd Midt-Norge. Freidig og Pumas ligger godt an øverst på tabellen med 1 tap hver, og resten er seire. Othilienborg har også fått en god start, og henger godt med. Pr dags dato er det kun Othilienborg som ser ut til… Les mer »

Ligarunde 3: To seire og ett tap

Pumas gikk på årets første tap i toppkampen mot Freidig, men fikk allikevel med seg 6 poeng til å holde på en av Playoffplassene inn mot julefeiringen. Med 7 seire og 1 tap må Pumas avgi poeng i flere kamper for å miste Playoffplassen. Sondre Stokke fortsetter å levere goal på goal og står nå… Les mer »

Preview: Ligarunde 3

Til helga spilles årets siste ligakamper, hvor de fleste lagene vil være halvspilt for sesongen. Pumas står foran 3 spennende oppgjør, hvor hovedkampen helt klart vil være toppoppgjøret mot Freidig Futsal. Først skal vi ut mot nykommer Strindheim, og på søndag venter jokerlaget Tiller2 – så til helga er det et par kamper vi ikke… Les mer »

Status etter 2 runder i 1.div

Ståa etter 2 ligarunder er litt som forventet. Freidig og Pumas har innfridd favorittstempelet og ligger godt an på toppen av tabellen. Freidig har tapt en av sine 7 matcher (3-4 for Othilienborg), som dermed har greid å bite seg litt fast og gitt et lite varsko til tetlagene. Pumas står med 5 av 5… Les mer »

2 sterke seire i 2.ligarunde!

Pumas fikk den ultimate revansjen da to lag som har danket oss ut av diverse turneringer i oppkjøringen fikk smake på et heltent Pumaslag. Vega2 og Tepa er de to lagene vi har ansett som relle utfordrere til de øverste plasseringene, og derfor var det viktig å vise at Pumas ikke har tenkt å gi… Les mer »