Månedlige arkiver: januar 2014

Idrettsungdomsskole

Nidaros Idrettsungdomsskole er Pumas sin beste støttespiller utenfor banen. Vi har vært tett på skolen i diverse treningsøkter, og kan på det varmeste anbefale ungdommer å sjekke ut forholdene ved skolen – nå som det nærmer seg søknadsfrist for 2014/15. For de som kjenner familier med barn i 11-14-årsalderen med stor interesse for idrett –… Les mer »

Status etter 5 av 6 ligarunder

Da er 5 av 6 ligarunder gjennomført og det er fortsatt meget interessant i kampen om de 2 Playoffplassene fra avd Midt-Norge. Etter forrige helgs runde rykket Pumas i fra på tabelltoppen, og Othilienborg har nå hentet inn forspranget til Freidig. Med 4 kamper igjen for de 3 topplagene kan det være Pumas som avgjør… Les mer »

To seire med 25-2 i målforskjell

Ligarunde 5 ble en runde hvor Pumas rev sine motstandere i fillebiter. Først fikk Tiller2 1-7 i sekken, deretter fikk et redusert Tepalag hele 1-18 i fleisen. Det betyr ny rekordseier, ny full pott og tabelltopp for Pumas – det er nå svært sannsynlig at Pumas går til Playoff. Pumas stilte følgende lag: Onarheim –… Les mer »

Ligarunde 5: Preview

Pumas har 2 nye kamper på lørdag i Leangen Plasthall. Denne dagen venter 2 lag vi forventet oss å være med i toppen før sesongstart, men begge lagene har skuffet noe hittil i sesongen. Tiller2 har vært litt ustabile, og Tepa har vært en skuffelse. Etter at Sjetne trakk seg blir det ingen møte på… Les mer »

Ligarunde 4: Full pott!

Pumas sine første kamper i 2014 ble vellykket da det ble 3 av 3 seire og dermed full pott. Pumas måtte variere litt i backrekken fra kamp til kamp, men det hadde ingenting å si da Vega2, Sjetne og Strindheim måtte forlate banen uten poeng. Her er laget Pumas stilte med (antall spilte kamper i… Les mer »