Månedlige arkiver: februar 2014

Playoffpuljene klare!

Playoffpuljene er klare, og det ligger an til et fyrverkeri av en åpningsmatch i Playoff da Pumas møter Freidig allerede i første match. De 2 andre lagene i pulja er «hjemmelag» fra Bergen, avdelingsvinner Øystese og 3.plasserte Krohnsminde. I den andre puljen spiller Nordpolen (nord), Lødingenpatriotan (nord), Ulefoss (Kristiansand) og Sund Sartor (Bergen). Det er… Les mer »

Vinner av 1.divisjon avd Midt-Norge!

Da gikk det som forventet: Pumas sikret Playoffplass, og sikret samtidig 1.plass i avdelingen for første gang. Med 15 seire, 2 tap, 81 plussmål (119 scoringer) kan vi trygt si at 1.plassen fortjent tilfalt oss i år! Siste serierunde ble en svært målrik runde, hvor vi hadde 3 storseire og et stortap til slutt i… Les mer »

Preview siste ligarunde: Playoff skal spikres!

Til helga avgjøres alt i avdeling Midt-Norge. Pumas har igjen 4 kamper. Vi har 6 poengs forsprang til Freidig og Othilienborg. Og de 2 lagene som ligger øverst går til Playoff til Eliteserien i Bergen 8-9.mars 2014. Pumas har 4 tøffe kamper, 2 lørdag og 2 søndag. Søndag møter vi våre Playoffrivaler, men vi kan… Les mer »