Månedlige arkiver: mars 2014

Kåringer sesongen 2013/14

I god tradisjon har Pumas alltid diverse kåringer, og i år er det en Pumasspiller som har vært meget toneangivende for Pumas sin aller beste sesong hittil i historien. Sondre Stokke har satt ny målrekord med hele 44 ligamål. Teller vi med NFF Cup og Playoff til Eliteserien endte Stokke opp med hele 49 mål.… Les mer »

Lever inn mobiltelefoner – støtt Pumas og miljøet!

Pumas er et av få lag i Norge som har inngått samarbeid med Norges Idrettsforbund og Telenor om Årets mobilinnsamling ”Brukt mobil nye muligheter”! Vi tar ansvar i Trøndelag, og dette går ut på å samle inn mobiltelefoner som går til forsvarlig resirkulering og gjenbruk. Alle kan hjelpe til! Lever på Sirkus Shopping (Fotballbutikk, 1.etg… Les mer »

God start i Playoff, men ingen opprykk!

Playoff til Eliteserien åpnet svært godt for Pumas, da to sterke hjemmelag fra Bergen ble beseiret og Pumas tok gruppeseier. Søndag ble det marginer som avgjorde da et svært godt nordnorsk lag i form av Lødingpatriotan ble for vanskelige å bryte ned etter å ha kommet under med 2 mål tidlig i kampen. Sjansemessig var… Les mer »

Pumaslaget i Playoff

Pumasspillerne er klare, og ankommer Bergen fredag ettermiddag. Ettersom første kamp lørdag er avlyst spiller vi ikke før kl 15.30 på lørdag. Laget vi sender til Bergen er stort sett de spillerne som har deltatt mest i år + en debutant som er bosatt i Bergen. Noen har vi visst lenge er utilgjengelig, og et… Les mer »

Preview Playoff 2014

Som vanlig tar Pumas en gjennomgang av lagene vi skal opp i mot, og det kan vi ikke være foruten i årets viktigste futsalhelg: Playoff til Eliteserien. Pumas skal ut mot 2 sterke hjemmelag fra Bergen, mens i pulje 2 er det duket for et oppgjør mellom to lag fra nord, et fra sør og… Les mer »

Vegakameratene seriemester igjen

Eliteserien er avgjort allerede 2 runder før slutt. Vegakameratene sikret seriegull etter seier over Nidaros tidligere i uken. Solør og Ørn Horten er allerede nedrykksklare. Eneste spenning er om 2. og 3.plassen, hvor både Nidaros og Tiller har mulighet for å ta medalje. Se tabell her (samtlige har spilt 16 kamper): 1. Vegakameratene  42 2.… Les mer »

1.div avd Midt-Norge oppsummering

1.divisjon avd Midt-Norge endte altså med Pumas på 1.plass, og Freidig sikret seg Playoffplass nr 2 foran Othilienborg. Sesongen har vært ganske forutsigbar, hvor forhåndsfavorittene ledet hele veien – men Othilienborg har overrasket og gitt spenning nesten helt inn. Heldigvis. Ellers har bunnivået i ligaen hevet seg, særlig etter at Sjetne trakk seg. At Tiller2… Les mer »