Månedlige arkiver: november 2014

4 av 4 i lang serieåpning

Pumas hadde en knalltøff åpningsdag foran seg med hele 4 kamper på en og samme dag. Pumas løste dette på glimrende vis og tok 4 strake seiere i serieåpningen. Med hele 34 mål og god kontroll i samtlige matcher har vi satt oss i føringen i 1.divisjon og lever opp til de forventningene vi har… Les mer »

Lang åpningsdag for Pumas

Pumas åpner showet i 1.divisjon i Leangen Plasthall med å spille årets første kamp, mot årets eneste nykommer: BI Fotball. Pumas har ikke hatt store forberedelsene, men har fått trent litt sammen og deltatt i en turnering med noen av spillerne. Til helgen er enda flere spillere klare for åpningen, og Pumas har et sterkt… Les mer »

Preview 1.divisjon avd Midt-Norge

Etter 7 måneder med futsalpause er det plutselig klart for 1.divisjon i Midt-Norge igjen, etter at forsøket om opprykk til Eliteserien ble knust i semifinalen i Bergen i mars tidligere i år. Pumas var langt nede etter å ha underprestert litt i semifinalen i vår, og har fortsatt et mål om å komme seg til… Les mer »

Nye spillere til Pumas

Pumas er klare for ny sesong og har holdt på stort sett hele laget som spilte i fjor. Grunnet redusert tilgjengelighet hos noen spillere og en signering ut (Bjørnstad til Tiller Futsal) – har vi valgt å hente inn noen nye spillere til årets sesong. Pumas sin spillerstall er bred, men det er også usikkerhet… Les mer »

Terminlisten 14/15 er klar!

Terminlisten for årets 1.divisjon er klar, og Pumas skal i aksjon i til sammen 5 helger. De 3 første rundene er før jul, samt en runde i januar og en runde i februar. I år spilles det trippel serie ettersom vi kun er 7 lag. Pumas kommer til å savne gode rivaler som Freidig og… Les mer »