Månedlige arkiver: mars 2015

Pumas feilet i Playoff

Pumas kom til Skien med en mannsterk tropp og var klare til to kamper mot Oslobaserte lag i gruppespillet. Det endte med sjansesløseri mot et defensivt organisert OSI, og et braktap for et sprudlende Klemetsrud som lyktes svært godt med sine gode individualister. Et desperat Pumas kastet alle mann frem, men ble heller straffet hardt… Les mer »

Preview av Playoff 2015

Alt er klappet og klart for Pumas sitt fjerde Playoff i historien. Vi stiller med et slagkraftig mannskap, som har et håp om at 4 seiere og en stemningsfull tur hjem til Trondheim er i vente! Det stiller 11 lag i Playoff med 2 opprykksplasser, og ut i fra oppsettet er det allerede satt opp… Les mer »

Grorud vant Eliteserien

Både Vegakameratene og Tiller kjempet om seriegullet til siste slutt, men i år ble det en ny seriemester da Grorud sikret gullet i Trondheim denne helga. Grorud spilte 3-3 mot både Vegakameratene og KFUM, og da hjalp det lite at Tiller vant sine 2 kamper. Målforskjellen ble avgjørende og der var Grorud bedre enn Tiller.… Les mer »

Puljene i Playoff

Puljene til Playoff er trukket og 12 lag er klare for å kjempe om 2 plasser til Eliteserien i Futsal 2015/16. Pumas har trukket 2 lag fra Osloområdet i sin pulje, og kan på en måte være glade Playoff foregår i Skien og ikke i Oslo. Mer om lagene, puljene og det tradisjonelle Previewet kommer… Les mer »