Trondheim Futsal trekker laget

By | 6. februar 2013

En av Pumas sine største rivaler helt siden oppstarten i ligaen 2009, har besluttet å trekke laget i 1.divisjon avd Midt-Norge. Etter å ha kommet til Playoff 3 år på rad – velger nå Robert Vikestad å trekke Trondheim Futsal allerede før sluttspillet i Midt-Norge. Trondheim Futsal kommer heller ikke til å stille i fremtidige sesonger.

Det er uvisst hva offisiell årsak er, men dette har nok mye med at Vikestad har dratt lasset på egenhånd – og ikke har særlig mange spillere tilgjengelig fremover. Mange av spillerne Trondheim Futsal har brukt spiller også i Ranheim og Strindheim fotball – klubber som ikke er særlig positive til Futsal. Problemene startet allerede i fjor i Playoff, da Trondheim måtte trekke laget halvveis i sluttspillet. Nå virker Vikestad å ha fullstendig gitt opp prosjektet med å gjenoppreise Trondheim, og legger ballen helt død.

Dette gjør at Pumas sine sjangser for Playoff nå er enda bedre, selv om vi hadde 8 poengs luke ned til Trondheim og lå godt an. Uansett er det synd at en synlig futsalklubb i Midt-Norge gir opp, spesielt siden Trondheim Futsal alltid har bidratt til et høyt nivå i 1.divisjon Midt-Norge.

Dermed er det også på sin plass å informere om at tabellen vil stå seg, og at alle fremtidige kamper på programmet vil stå som 0-0 i oppgjør hvor Trondheim er innblandet. Alle resultater fra innledende vil bestå, slik at alle på nivå 1 nå skal spille 5 kamper. I gjengjeld vil nå 2 lag fra nivå 2 få mulighet til å spille 1.divisjon neste år.

Til helga møter Pumas sine 2 reelle utfordrere i Orkanger og Tepa, som må vinne alle sine kamper, samtidig som at Pumas taper 4 av sine 5. Vega 2 og Tiller 2 kan ikke stille i et eventuelt Playoff på grunn av sine eliteserielag. Det er altså svært sannsynlig at Pumas nå går til Playoff, og dette kan feires allerede til helga med 2 seiere.

Uansett, her er tabell og resterende kamper for Pumas:

 

Nr Lag D P
1 Freidig +18 16
2 Pumas +6 15
3 Vega 2
-3 7
4 Tiller 2 -6 6
5 Tepa -10 4
6 Orkanger -8 4

 

Søndag 10.feb kl 10.45: Pumas – Orkanger (Orklahallen)

Søndag 10. feb kl 13.45: Pumas – Tepa (Orklahallen)

Lørdag 23.feb kl 12.45: Pumas – Vegakameratene 2 (Leangen Plasthall A)

Lørdag 23.feb kl 14.15: Pumas – Tiller 2 (Leangen Plasthall A)

Søndag 24.feb kl 15.00: Pumas – Freidig (Leangen Plasthall A)

 

SJEKK ALLE KAMPENE I SLUTTSPILLRUNDEN NIVÅ 1 HER!