Eliteseriestatus

By | 5. februar 2013

Eliteserien ble spilt i Bergen i helga som var, og trønderlagene fortsetter å prestere godt! Tiller leder fortsatt eliteserien, men ser nå ut til å få tøff kamp fra et gulljagende Vegakameratene, og to Oslolag i form av KFUM og Grorud.

 

Her er tabellen:

1 Tiller IL 13 28
2 Vegakameratene 12 24
3 KFUM Oslo 11 22
4 Grorud IL 11 21
5 Solør 12 19
6 Nidaros 10 16
7 Nesjar IF 11 12
8 Kongsvinger 13 8
9 Horten 11 7
10 Vadmyra IL 12 5

(Tabell hentet fra vegakameratene.no)

Tiller slo Horten, og spilte uavgjort i en viktig toppkamp mot Grorud. Vegakameratene tok 3 strakse seiere mot lag fra nedre halvdel av tabellen – mens Nidaros tapte en viktig kamp for KFUM, men knuste samtidig Vadmyra. Nidaros har fortsatt god mulighet for medalje, men da må de vinne de fleste gjenstående kampene sine. Vinner de alle, er også gull fortsatt godt mulig. Det innebærer 2 kamper mot Vegakameratene…

Det går altså mot en spennende avslutning på Eliteserien, og det ser lovende ut for både Tiller og Vegakameratene som spiller de fleste kampene sine på trøndersk jord nå fremover. Og 3 trønderske lag på topp 3 er faktisk ikke så usannsynlig som man skulle tro før sesongen!

Siste eliteserierunde spilles parallelt med Playoff til Eliteserien i Stjørdalshallen 16. og 17.mars!