PUMAS KLARE FOR PLAYOFF 2013!!

By | 26. februar 2013

Det er altså nå klart at Pumas er klare for Playoff, etter å ha endt på 2.plass i 1.divisjon avd Midt-Norge. Freidig ble soleklar vinner denne gangen, etter å ha hatt en svært sterk sesong. Det er ventet at flere kamper vil bli sendt på TV2 Sumo fra Stjørdalshallen 9. og 10.mars.

Her er tabell for nivå 1 etter sluttspillet:

Nr Lag D P
1 Freidig +35 28
2 Pumas +8 22
3 Vega2 +12 20
4 Tiller2 -10 13
5 Orkanger -23 7
6 Tepa -25 7
7 Trondheim

 

Pumas er storfornøyde med 2.plass, da målet for sesongen var Playoff. Det har vært langt større problemer på spillerfronten enn forutsett, noe som også kan ha bidratt til litt dalende resultater utover i sesongen – etter at sesongen åpnet fantastisk med 8 strake seiere. Allikevel har Pumas fortsatt en sterk tropp tilgjengelig, som er klare for å gi alt i Playoff!

Pumas slo Freidig i Stjørdalshallen i fjor, men i år var Freidig det sterkeste laget. Hvem gjør det best i Stjørdalshallen denne gangen?

Tor Helge Johansen er eneste Pumasspiller som har spilt samtlige 18 ligakamper denne sesongen. Foosnæs og Hoel like bak med 17 hver. Deretter Nordvoll og Strugstad med 14 kamper hver.

Toppscorerliste:

Hasse Nordvoll 22
Simen Strugstad 15
Tor Helge Johansen 9
Aleksander Foosnæs 6
Kenneth Meyer 6
Ola Hoel 6
Mikal Bjørnstad Haugen 4
Mats Lillebo 3
Robert Svedjan 3
Sondre Stokke 3
Fredrik Solberg 2
Nedzad Sisic 2
6 spillere med 1 mål hver.

Gratulerer til Hasse Nordvoll som klar toppscorer i Pumas i avdeling Midt-Norge, med imponerende 22 mål på 14 kamper. Strugstad også med god statistikk med 15 mål på 14 kamper. Tilrettelegger Johansen har også fått inn bra med mål med 9 nettkjenninger. Forhåpentligvis blir det masse mere mål i Playoff fra spillerne ovenfor.

Playoff spilles i Stjørdalshallen 9. og 10.mars og flere kamper skal sendes på TV2 Sumo.

Lag som er klare for Playoff:

Trøndelag: Freidig, Pumas

Nord: Nordpolen, Sjarmtrollan

Vest: Øystese, Hajduk, Sartor

Sør: Høllen

Øst: Sandefjord, Flamuri +  2 lag til som blir klare til helga (Står mellom Lier/DK Solvang og Lillehammer/Klemetsrud)

Det vil si at det er flere sterke lag som er klare for Playoff. Hele 4 lag har eliteserieerfaring; Nordpolen, Øystese, Høllen og Sandefjord. Det har også Lillehammer dersom de kommer seg til Playoff.

Puljene til Playoff trekkes og annonseres mandag 4.mars!

Det skal da deles opp i 4 puljer med 3 lag i hver pulje. Det er altså 2 kamper på lørdag, som spilles 2 x 20 med effektiv spilletid siste 2min av 2.omgang (slik som i 1.div). Fra hver pulje går 2 lag videre til sluttspill på søndag. Da spilles det 4 kvartfinaler, med 2 x 20 effektiv spilletid (slik som i Eliteserien). Deretter er det 2 semifinaler, med samme spilletid. Vinnerne i disse 2 semifinalene rykker opp til Eliteserien.

Det vil si at Pumas forhåpentligvis skal ut i 4 kamper i Stjørdalshallen!

I tiden frem mot Playoffhelga gjelder det å få føtter friske, og samle sammen et slagkraftig lag. Pumas er litt uheldig på skadefronten, samt fotballturer til utlandet slik det ser ut pr dags dato – men kan samtidig skimte et godt lag som stiller i Stjørdalshallen lørdag 9.mars.

Mer om laget kommer senere.