1.Ligarunde: Sikter mot 9 poeng!

By | 23. november 2013

Lørdag 23.november starter 1.divisjon avd Midt-Norge, og Pumas har blitt satt opp på 3 ligakamper. På grun av cupfinale i Oslo mangler Pumas flere spillere, men dette gjelder nok andre lag også. Pumas unngår de verste tittelutfordrerne, men har motstandere som fort kan være helt forskjellig fra i fjor. Det forventes en svært tøff duell i vår 3.kamp mot et nytt og forsterket Othilienborg.

Freidig Pumas Mølnå Nordvoll
Fjorårets toppscorer Hasse Nordvoll og flere Pumasgutter er klare for 3 kamper i Nidarøhallen D2 lørdag.

Pumas stiller med:

Herman Rinholm

Mikal Bjørnstad Haugen – Ola Hoel – Sondre Stokke

Hasse Nordvoll – Kenneth Meyer – Tor Helge Johansen – Torgil Gjertsen

 

Pumas mangler altså alle keeperne sine, men har heldigvis Rinholm som stepper inn. En solid keeper som får prøve seg allerede i 1.ligarunde. Ellers er Raymond Korsnes suspendert, og Tronhus, Onarheim, Svedjan, Foosnæs og Strugstad bortreist på cupfinale i Oslo. Vatn og Solberg er skadet. Ellers kan det fort også bli tilkalt en ekstra spiller. Pumas er etter forholdene veldig fornøyd med laget som stiller, og har en plan om å plukke 9 poeng i første ligarunde:

kl 11.25 (Nidarøhallen D2): Pumas – Charlottenlund

Dette blir en interessant serieåpning. Charlottenlund var nykommere i fjor, og i fjorårets kamp vant faktisk Charlotenlund 3-2. Det er på ingen måte akseptabelt, men på det tidspunktet hadde Pumas 3 andre kamper i et tidsrom på 8 timer som måtte prioriteres, og krefter ble spart – noe Charlottenlund utnyttet veldig godt med å overraske Pumas med beinhard innstas og defensiv organisering. Til denne kampen er det forventet at Pumas er minst et hakk bedre enn Charlottenlund – men hvem vet, kanskje Charlottenlund fortsatt har et overtak over Pumas?

kl 14.10 (Nidarøhallen D2): Pumas – NTNUI

NTNUI har vært gode de siste årene, og slo faktisk Pumas for 2 år siden. Nå har de et annet lag, iallefall mangler de et par av spillerne som var sentrale den gang. Det er veldig vanskelig å vite hvem vi møter her, men av erfaring sliter NTNUI med å ha et solid lag i november og desember pga eksamen. NTNUI har også slitt på fotballsiden i år, så vi tror ikke noe heftig lag plutselig er på plass her. Det forventes seier igjen av Pumas, og her må laget være skjerpet for å ikke gå på noe smell.

kl 16.00 (Nidarøhallen D2) Pumas – Othilienborg

Her kommer første virkelige store test for Pumas. Othilienborg slo Pumas i en tett og jevn kamp i fjor (riktignok kamp nr 4 for dagen), men det var en ekstremt tung kamp for Pumas. Othilienborgs rutinerte menn lå lavt, brukte muskler og rutine ved å kontre et slitent Pumas i senk. Til denne kampen stiller Pumas langt sterkere, men det gjør faktisk også Othilienborg. Vikestad mangler, men spillere som Juberg og Luu er i god form og er meget habile futsalspillere. I tillegg har Otta gode spillere fra før, så denne kampen blir tøff. Som 3.kamp for dagen (med 2 x 20min) er det viktig at Pumas har nok krefter igjen til å fullføre denne helt ut – å tape poeng her kan bli avgjørende mot slutten. Vi gleder oss til en god duell mot Vegard Moe sine menn, for N´te gang!

Det forventes altså 3 av 3 seire for Pumas, men det blir ikke enkelt. Veldig mange av spillerne som har vært med i oppkjøringen mangler, men Pumas har allikevel mer enn nok krutt til å kunne kjøre over alle 3 lagene.

Ellers denne helga: Til tross få toppkamper, er det svært interessant å se hvordan Vega2 klarer seg mot både Tiller2 og Tepa på søndag. Med 2 seire der beviser Vegalaget at de virkelig mener alvor med å kuppe en av de øverste plassene. Av andre interessante dueller denne helga skal Freidig ut mot mye av det samme som Pumas: Charlottenlund, NTNUI og Strindheim.

Intet annet enn 9 poeng er godt nok – vi er klare!!