Preview NFF Futsal Cup: Pumas-Vega

By | 20. november 2013

Pumas møter Vegakameratene i siste utslagsrunde i Midt-Norge. Kampen spilles i Nidelvhallen kl 22.15. Pumas stiller et sterkt lag, og det er ventet at Vegakameratene nedprioriterer NFF Futsal Cup og stiller med sitt 2.lag. Det er derfor gode muligheter for Pumas torsdag kveld – men vi husker fra i fjor hvor solide disse gutta er. Det er klart for en intens kamp i Nidelvhallen!

Pumas Vega cornertrekk strugs vatn mikPumas har allerede spilt 1-1 mot Vegakameratene i treningskamp. Denne gangen venter et mer 2.lagspreget Vegakameratene.

Pumas stiller med:

Robin Onarheim

Aleksander Foosnæs – Mikal Bjørnstad Haugen – Ola Hoel – Robert Svedjan

Hasse Nordvoll – Kenneth Meyer – Sondre Stokke – Tor Helge Johansen – Torgil Gjertsen

Korsnes er suspendert, Vatn er skadet, og Strugstad bortreist.

Pumas går all in for å vinne denne kampen og ser frem til en tøff nøtt mot Vegakameratene. Onsdag kveld vant Tiller 3-1 over Nidaros og er dermed klare for sluttspill i Oslo. Der venter 6 andre lag fra andre steder av landet. Pumas håper på å bli lag nr 8 og spille om cupgull med lagene fra øverste klasse!

Kampstart kl 22.15 i Nidelvhallen – velkommen!