NFF Futsal Cup: Pumas slått ut i siste spilleminutt

By | 22. november 2013

Kampen mot Vegakameratene i NFF Futsal Cup endte på verst tenkelig vis. Etter å hatt god kontroll og spillemessig overtak med 1-0 ledelse, snudde Vega2 1-0 til 1-2 i siste spilleminutt. Med bare sekunder igjen av kampen fullførte Vega snuoperasjonen. En meget uheldig opptreden fra Onarheim førte til 1-1, og et skudd fra nærmest død vinkel 10 sek før slutt endte også i mål. Dermed var Pumas plutselig slått ut. En liten glede i nedturen var debutant T.Gjertsen sin flotte 1-0 scoring.

Pumas Vega cornertrekk strugs vatn mik
Vega slo ut Pumas etter et forferdelig siste spilleminutt av kampen. Her er fra treningskampen mot Vega.

Dette ble en tung dag på jobben for Onarheim, help in writing thesis som sto en meget god kamp frem til siste spilleminutt. Dessverre ble de 2 målene avgjørende, og Vega2 kunne juble for avansement. Så fort kan det snu i futsal!

Dette var en gedigen skuffelse for Pumas. Vegakameratene sitt 1.lag nedprioriterte NFF Futsal Cup, og lot sitt 2.lag få delta i denne turneringen. Det er derfor ekstra irriterende at Pumas ikke tok vare på denne muligheten til å komme seg til sluttspill i Oslo. Samtidig vil vi gratulere Vega2 med avansement og videre lykke til i NFF Futsal Cup.

I morgen starter 1.divisjon og spillerne var klare på at en gjentakelse ikke er aktuelt når gutta samles til spill i Nidarøhallen lørdag.