Preview Ligarunde 2: Tøff motstand i vente

By | 29. november 2013

Pumas har kun 2 kamper på lørdag i Leangen Plasthall, men det er også 2 av de desidert viktigste kampene i løpet av sesongen. Dette er de 2 lagene Pumas ser på som de største utfordrerne til oss selv og Freidig til å ta en Playoffplass. Begge lagene er ganske like: Ligger svært lavt, er glade i å kontre og har et lite rykte for å være «kjedelige» å møte. Begge lagene har tatt første stikk mot Pumas i år, da Tepa slo ut Pumas av IFS NM, og Vega2 slo ut Pumas av NFF Futsal Cup. Det er tid for revansje!

Freidig Pumas Mølnå Nordvoll

Hasse Nordvoll er klar for kamp igjen – men hvor mye spiller han? Pumasfansen tror ikke sine egne ører når de hører at Nordvoll kanskje må stå over kamp nr 2. I morgen får vi svaret.

Pumas har dessverre fått et par skader som gjør at 2013 er mest sannsynlig uaktuelt for spill for bl.a Kristian Vatn og Mikal Bjørnstad Haugen. I tillegg må fjorårets toppscorer mest sannsynlig stå over Tepa-kampen denne lørdagen. Ellers er det klart for ligadebut for keeper Christopher Tronhus:

Pumas stiller med:

Christopher Tronhus

Aleksander Foosnæs – Kenneth Meyer – Ola Hoel – Robert Svedjan

Hasse Nordvoll – Simen Strugstad – Sondre Stokke – Tor Helge Johansen – Torgil Gjertsen

Det går diverse rykter om at Hasse Nordvoll må forlate Pumas etter 1.kamp. Pumasfansen kan ikke forstå hva Hasse Nordvoll ikke kan utsette og det kan oppstå kritiske spørsmål Nordvoll fra nervøse tilhengere. Tar han virkelig den sjansen? Ellers har Pumas et sterkt lag klart, hvor Foosnæs, Strugstad og Svedjan er tilbake i kamptropp etter reise i 1.ligarunde.

Kl 16.00: Pumas – Vega2

Denne kampen kunne ikke kommet raskere. I NFF Futsal Cup tapte Pumas på bitrest mulig måte, hvor en nokså kontrollert 1-0 ledelse etter et godt overtak i 39 minutter, endte med katastrofe og 1-2 på få sekunder rett før slutt. Vega2 har spilt kun 1 kamp hittil og den endte 2-2 mot Tepa. Vega2 er et svært solid lag, som slo både Pumas og Freidig i ligaen i fjor. Laget mangler en del spisskompetanse, og spiller til tider ganske destruktivt og defensivt – men er gode på samhandling og innsats for hverandre. Dette blir en knalltøff kamp, og her gjelder det at Pumas setter sjansene sine – og samtidig greier å tette igjen bak for farlige kontringer.

kl 17.50: Pumas – Tepa

Dette blir nok en ganske lik kamp som mot Vega, bare at vi møter en bedre keeper og et litt bedre kontringslag. Her vil det nok åpne seg for litt flere sjanser, selv om Tepa også er et godt organisert lag defensivt. Vi er usikre på hva de stiller med, men med Voloder i mål, og dersom spillere som Jakirovic og Skagseth er med blir det tøft! Tepa har et lite overtak før denne kampen, men det er i korte kamper i IFS sammenheng på 14 minutter. Begge kampene har Pumas styrt spillet, men ikke maktet å score mål – og Tepa har kontret inn til knepen seier. Nå er det 2 x 20 min og det forventes at Pumas får flere sjanser. Tepa er en reell utfordrer til Playoff, så denne kampen er meget viktig. Dersom Pumas scorer først, kan dette bli en kamp som kan åpne seg opp til å bli underholdende. Scorer Tepa først, blir det litt av en mur (buss foran eget mål) Pumas må forbi. Den bussen har vi slitt med før. Det ligger an til en tett match!

Pumas gleder seg til mulige revansjer og er klare for ligarunde 2!