Status etter 2 runder i 1.div

By | 2. desember 2013

Ståa etter 2 ligarunder er litt som forventet. Freidig og Pumas har innfridd favorittstempelet og ligger godt an på toppen av tabellen. Freidig har tapt en av sine 7 matcher (3-4 for Othilienborg), som dermed har greid å bite seg litt fast og gitt et lite varsko til tetlagene. Pumas står med 5 av 5 og ser foreløpig ut som et lag mange vil slite å ta poeng fra. Tepa og Vega2 har fått en litt humpete start med tap i viktige kamper, men er på ingen måte avskrevet. I bunnen ser Sjetne ut til å være et nivå under resten, mens NTNUI , Strindheim og Charlottenlund har plukket mer poeng enn forventet og henger godt med. Sjekk ut tabellen:

Plassering Lag Målforskjell Poeng
1 Freidig 46 18
2 Pumas 19 15
3 Othilienborg 16 14
4 Charlottenlund -16 7
5 Strindheim -1 6
6 NTNUI -13 6
7 Vega2 2 5
8 Tepa -8 4
9 Tiller2 -10 3
10 Sjetne -35 0

Freidig Pumas frispark ola mik
Freidig og Pumas har innfridd hittil, og har befestet sin posisjon som de ledende lagene i 1.divisjon.

Freidig vant hele 20-3 over Sjetne i helga, noe som tilsier at en 2.divisjon burde vært på plass for lenge siden. Sjetne ligger nederst med 35 baklengs på 3 kamper. Etter å ha vært 14 lag i fjor, ble nok dette vanskelig i år. Vi får håpe Sjetne holder humøret oppe, og at spillet kommer seg etter hvert. Othilienborg har meldt seg på i kampen om Playoff, men har samtidig tapt viktige poeng mot bla Charlottenlund, Vega2 og Pumas. Den overraskende seieren over serieleder Freidig tilsier allikevel at Otta har masse krutt – så det kan bli spennende fremover. Samtidig er de avhengige av at både Pumas og Freidig går på flere smeller utover sesongen.

Ellers ser Strindheim ut til å være en nykommer som kan gi god motstand og kjempe om en plassering over midten.

Se full tabell og terminliste ved å klikke her!

Tabellen har altså festet seg noe, men det er fortsatt lenge igjen. Til helga spilles siste runde for 2013, før det fortsetter igjen i Januar.