Status i 1.divisjon

By | 12. desember 2013

Alle kampene i 2013 er ferdigspilt og her kan du se ståa i 1.divisjon avd Midt-Norge. Freidig og Pumas ligger godt an øverst på tabellen med 1 tap hver, og resten er seire. Othilienborg har også fått en god start, og henger godt med. Pr dags dato er det kun Othilienborg som ser ut til å kunne kuppe en Playoffplass, da Tepa har hatt en skuffende sesongstart med kun 2 seire på 6 kamper. Freidig og Pumas ser uansett sterke ut i år, og det vil nok være overraskende dersom dette ikke blir Midt-Norges representanter i Playoff.

Her er full tabell:

Plassering Lag Kamper spilt Målforskjell Poeng
1 Freidig 9 51 24
2 Pumas 8 24 21
3 Othilienborg 8 21 17
4 Charlottenlund 9 -19 13
5 NTNUI 10 -8 12
6 Vega2 8 1 8
7 Tepa 6 -8 7
8 Tiller2 8 -7 6
9 Strindheim 7 -14 6
10 Sjetne 5 -41 0

 

Freidig er halvspilt, mens Pumas og Othilienborg har 1 «hengekamp» for første halvdel. Noe som gir Pumas en fordel her, er at vår hengekamp er mot tabelljumbo Sjetne, mens Othilienborg har en kamp mot Tepa til gode. Ellers har Charlottenlund vært en overraskelse, hvor de har slått Tepa samt uavgjort mot Othilienborg. De er allikevel ikke stabile nok til å kjempe om Playoff, men det er vesentlig fremgang fra i fjor. NTNUI har også vært gode, og har samlet inn nok poeng til å ligge på øvre halvdel. Sjetne ser ut til å få det knalltøft og har -41 i målforskjell på bare 5 kamper. En liten opptur med «bare» 5-6 tap for Charlottenlund, men det ser nok ut til å bli tøft i år. Nykommer Strindheim har også landet litt etter hvert, og ligger på nest siste plass.

11.januar spilles neste runde, deretter er det ny runde helga etter. Så spilles siste ligarunde 22+23.februar, før Playoff i Bergen spilles 9.mars.

Nå er det juleferie og for Pumas sin del vil dette markeres med Pumasjulebord til helga. Det vil ikke komme noe referat og bilder fra dette av diverse hensyn.

Vi ønsker alle en god jul og godt nyttår!