Nye spillere til Pumas

By | 24. november 2014

Pumas er klare for ny sesong og har holdt på stort sett hele laget som spilte i fjor. Grunnet redusert tilgjengelighet hos noen spillere og en signering ut (Bjørnstad til Tiller Futsal) – har vi valgt å hente inn noen nye spillere til årets sesong.

Pumas sin spillerstall er bred, men det er også usikkerhet rundt noen spillere i forhold til fotballklubb oppover i systemet. De nye signeringene er tenkt helhetlig for sesongen og vi har hatt disse 3 spillerne klare en god stund nå. Dette er 3 meget spennende signeringer som til tross lite erfaring fra futsalsystemet til NFF, har ferdigheter en hver 1.divisjonsklubb trenger:

Fredrik Kosberg: Trygg og solid defensiv spiller som også har signert for Strindheim etter 2 sesonger i 2.divisjon for Træff. Ekkel å møte for angripere og trøkker til i duellene. Tilfører trygghet i bakre ledd!

Bjørn Erik Løkås: Ballsikker playmaker som har futsalerfaring fra kompislaget til Pumasspiller Vatn (og Bjørnstad). Kan spille både bak og fram. Typisk futsalspiller, og en potensiell assistkonge for Pumas.

Lars Petter Homstad: Spiller i Kolstad med Onarheim og Svedjan, og imponerte kraftig med hele 29 seriemål i 3.divisjon for et lag midt på tabellen. Tilfører Pumas råskap og kraft på topp. Og trolig en del mål.

Pumas har også et par andre spillere i kikkerten som trolig blir med utover i sesongen, samt et par egne spillere som er tilbake etter nyttår. Alle tre nysigneringene er klare for 1.ligarunde og Pumas ser nå frem til å komme i gang.

Futsalsesongen er dermed straks i gang! Mer om årets 1.divisjon og laget som stiller til helga kommer snart.