Lang åpningsdag for Pumas

By | 28. november 2014

Pumas åpner showet i 1.divisjon i Leangen Plasthall med å spille årets første kamp, mot årets eneste nykommer: BI Fotball. Pumas har ikke hatt store forberedelsene, men har fått trent litt sammen og deltatt i en turnering med noen av spillerne. Til helgen er enda flere spillere klare for åpningen, og Pumas har et sterkt lag klart – inkludert flere debutanter. Pumas har en stor prøvelse foran seg med hele 4 kamper på en dag med 7 timers mellomrom.

Lagbilde Playoff i Bergen

Kun halvparten av laget som stilte i Playoff til Eliteserien er spilleklare til 1.ligarunde, men det er gode spillere på plass!

Pumas stiller med:

Herman Rinholm, Robin Onarheim

Ola Hoel, Fredrik Kosberg, Bjørn Erik Løkås, Robert Svedjan

Sondre Stokke, Hasse Nordvoll, Simen Strugstad, Torgil Gjertsen, Jeffter Osafo

 

Noen spillere kan muligens steppe inn, men dette er utgangspunktet for serieåpningen. Det er flere skader i laget, eksamen, og andre som ikke har anledning til å stille. Nordvoll må stå over siste kamp, men da kommer en opplagt og belest Solberg inn til å steppe inn. Dette blir en spennende åpningsdag – Pumas er klare!

Pumas sine kamper

09.55: Pumas-BI Fotball

Dette blir nykommere for Pumas, og i disse eksamenstider er det ikke usannsynlig at enkelte i laget prioriterer eksamen. Vi tror at dette skal bli en grei seier for Pumas, men her vet vi altså ikke helt hva vi møter. Vi gleder oss til første møte!

11.45: Pumas – NTNUI

NTNUI har variert ganske mye i det siste, etter at de hadde et veldig habilt lag en halv sesong for et par år siden. I fjor var de helt ok, men har slitt med å være stabilt gode. Dette laget blir også veldig uforutsigbart nå som det er eksamensperiode, men i fjor ga de god kamp i 1.ligarunde.

14.30: Pumas – Tiller2

Dette kan bli en skikkelig toppkamp, da Tiller2 stiller forholdsvis sterkt. Tiller har mange gode spillere i stallen, men samtidig skal de ut i eliteseriekamp denne helga. Allikevel stiller solide spillere fra 2.div fotball med Langørgen, Ølstøren, Snekvik og tidligere Freidig-keeper Kent Johansen. Det blir altså et par kjente fjes for Pumas her, og de resterende spillerne har vært med i futsalsystemet for både Tiller 1 og Tiller 2. Tøff nøtt!

17.15: Pumas – Othilienborg

Dette blir trolig helgas toppkamp, og årets klassiker. Pumas mot gamle rivaler, som også inkluderer Vikestad. En mann vi slet mye med tidligere i Trondheim Futsal. Til denne helga stiller Otta visstnok også med Steffen Iversen, så det blir et spennende møte med rutinerte herrer. Pumas har altså sin 4.kamp for dagen til denne kampen, i motsetning til Otta som spiller sin 2. kamp. En soleklar fordel for Otta, så denne kampen kan fort bli den verste prøvelsen igjennom hele sesongen for Pumas. Samtidig har Pumas planlagt med bred tropp til helga og håper å få hvilt litt i kampene frem til denne. Vi gleder oss!

Pumas er klare for 1.ligarunde, og håper mange tar turen til Leangen Plasthall for å se futsal! Vi lover masse mål og god stemning!

It´s on!