4 av 4 i lang serieåpning

By | 30. november 2014

Pumas hadde en knalltøff åpningsdag foran seg med hele 4 kamper på en og samme dag. Pumas løste dette på glimrende vis og tok 4 strake seiere i serieåpningen. Med hele 34 mål og god kontroll i samtlige matcher har vi satt oss i føringen i 1.divisjon og lever opp til de forventningene vi har satt til oss selv.

Pumas venting ligarunde1 leangen plasthall

Det ble en lang dag i Leangen Plasthall med 4 kamper. Pumas ankom hallen 09.10 for oppmøte, og var ferdig med siste kamp ca 18.15. 9 timer er mye, men det gikk bra allikevel. Gjertsen skimtes så vidt under bordet til en aldri så liten cowboystrekk.

 

Pumas stilte med dette laget (antall kamper i parantese):

Robin Onarheim (2) – Herman Rinholm (2)

Ola Hoel (4) – Robert Svedjan (4) – Fredrik Kosberg (4) – Bjørn Erik Løkås (4) – Fredrik Solberg (1)

Sondre Stokke (4) – Torgil Gjertsen (4) – Jeffter Osafo (4) – Simen Strugstad (4) – Hasse Nordvoll (3)

 

Kampene til Pumas:

Pumas – BI Fotball: 14 – 1. Stokke 5, Gjertsen 3, Kosberg 2, Osafo, Løkås, Nordvoll, Svedjan.

Pumas – NTNUI 9-2: Nordvoll 2, Strugstad 2, Osafo, Stokke, Løkås, Gjertsen, Hoel.

Pumas – Tiller 2: 8-3. Stokke 3, Svedjan 2, Hoel, Nordvoll, Gjertsen.

Pumas – Othilienborg 3 – 1: Stokke, Løkås, Gjertsen.

 

Kampen mot BI Fotball ble lekende lett for Pumas hvor det sto 5-0 allerede etter noen minutter. Stokke var målrettet og hadde bestemt seg for å fortsette der han slapp i fjor, og fikk trillet inn til sammen 5 mål. BI hadde lite å komme med offensivt, og var lite sammensatt så det ble grei skuring for Pumas. Kampen mot NTNUI var mye tøffere, og 9-2 er nok i styggeste laget for NTNUI sin del – som faktisk hadde en del bra å komme med. Vi var disiplinerte og gode foran mål, og selv om NTNUI hadde bra spill, innsats og trøkk i 2/3 av banen var de ikke så alt for farlige foran mål. Det var allikevel NTNUI som sto for dagens peneste mål i hallen da 2-9 scoringen kom på et vanvittig nedtak etterfult av et skudd i kryssfestet og i mål. Et pent mål fra NTNUI! Men seieren gikk til Pumas, med god margin.

Tiller2 hadde et habilt lag på sin banehalvdel, og til denne kampen merket vi at nivået steg enda et hakk. Tiller2 var bedre organisert, og gode i åpningen med Iversen i føringen. Dessverre for Tiller2 hadde Langørgen en litt dårlig dag i buret som bakerste mann og slapp inn en del enkle mål som ga Pumas en betryggende ledelse til pause med 5-1. Pumas tok mer og mer styringen over kampen, og kunne soret enda flere mål enn dette. Kampen døde også litt ut i 2.omgang hvor ingen av lagene var særlig disiplinerte og det kom inn noen mål begge veier. Pumas hadde også litt fokus på at det var en lang dag, men 8-3 mot dette Tiller2-laget var en fin gjennomføring.

Til siste kamp var Nordvoll ute, men friske ben fra en for dagen godt belest Solberg steppet inn. Friske ben hjalp på, da det var mange stive kropper etter 8 timer i Leangen Plasthall. Og nå ventet vår tøffeste konkurrent, Othilienborg. De hadde sin ellers faste keeper Sagen, samt lagleder Moe ute, men hadde Gjevik inn og flere kjente fjes. Tepaspillerne Riad og Furkan var også inne i laget, i tillegg til solide Løkberg. Dette ble en god futsalkamp, hvor det ble defensive egenskaper hos Pumas som skulle bli avgjørende. Stokke scoret på frispark, før Gjertsen endte et soloraid til 2-0. Like før pause annulerte dommerne en 10-meter som gikk i mål, og krevde den på nytt. Det ble bom, og dermed sto 2-0 seg til langt ut i 2.omgang. Otta var ikke særlig farlige i angrep, da det ble ganske ensformig med oppspill på Vikestad og Riad som måtte greie seg alene. Otta hadde en gigantsjanse midtveis med 2 skudd i treverket, etter mesterlig inngrepen av Rinholm. Pumas var tålmodige og var flinke til å diktere tempoet i kampen. 4-5 minutter før slutt fikk vi en mønsterkontring med Kosberg, Solberg og Løkås som sistnevnte satte i mål til 3-0. Et trøstemål av Riad sekunder før slutt gjorde til at resultatet ble 3-1. En solid gjennomføring av Pumas, mot en motstander som ser ut til å være nest best i ligaen.

En meget solid første ligarunde av Pumas, hvor vi i tillegg til alle disse målene må ha hatt minst 10 skudd totalt i treverket, samt mange store sjanser. Debutantene Osafo, Løkås og Kosbeg gjorde en svært god figur – hvor Kosberg trolig var dagens beste Pumasspiller totalt sett med svært godt spill i bakre rekker. Kudos til hele laget som sto på i så mange timer, og som nå har gitt oss et fantastisk utgangspunkt!

Med 4 seiere er vi godt i rute til målet om Playoff til Eliteserien. Til helga venter BI på nytt samt Charlottenlund.