Spikeren i kista

Av | 18. februar 2016

Onsdag kveld forsøkte vi på nytt på hjemmebane, i nytt lokaloppgjør mot Tiller. Motstanderen har fått opp dampen etter nyttår og jakter nå medalje. Pumas på sin side måtte ha seier for å i det hele tatt ha håp om å overleve. Med spillenekt og skader på alle spillere fra Ranheim, Strindheim og Stjørdals-Blink er det klart at vi mister mye av kruttet som er tiltenkt til årets sesong. Det ble uansett gjort et forsøk på å slå til, men et Pumas uten selvtillit rotet det til for seg selv og tapte til slutt hele 9-6 for Tiller i årets mest rotete kamp.

Pumas tiller solb jo

4 strake tap i KVT-hallen sier seg selv at det blir tøft å spille Eliteserie. Nå blir det nedrykk.

Vi stilte med:

Bunes, Korsnes, Solberg, Svedjan, Bjørnstad, Løkås, Strugstad, Nørstebø, Klemetzen, Nordvoll, Le Bozec.

Korsnes måtte ut tidlig med skade, og Nørstebø haltet seg igjennom spill og måtte også etter hvert gi seg.

 

Resultat:

Pumas – Tiller 6 – 9 (Strugstad 3, Løkås, Bjørnstad, Nordvoll)

 

Referat:

Tiller kunne også stilt bedre, så det var to futsallag med gode fotballspillere i stallen. Alikevel har de noen kvalitetsspillere i form av Moen og Wiseth som organiserer og styrer godt ute på banen. Tiller går opp til både 1 og 2-0 i første halvdel av 1.omgang. Etter dette tar vi litt mer over og tørr å spille. Vi reduserer først ved at Løkås, vår bestemann for dagen, drar av en mann og setter opp Strugstad på kanten som plasserer inn til 1-2. Dessverre får vi en ny i fleisen like etter på cornertrekk. Like før pause kommer dagens prestasjon, når Løkås under press som bakerste mann tar en piruett/Zidane-finte som sender vekk 2 mann, forserer opp i banen og forbi en spiller til – og setter ballen i mål. Årets første mål for Løkås, og kanskje årets beste soloprestasjon. Tiller brenner en 10-meter rett før pause, etter at Nordvoll bestemmer seg for å være 100% urutinert med å lage et 6.frispark på deres halvdel. 3-2 står seg til pause, og igjen går vi til pause med gode muligheter for å ta en seier. Også skjer det F meg igjen. De første 5 minuttene av 2.omgang slipper vi inn 3 mål, på dårlig følging, feilvalg og rot. På 6-2 åpner kampen seg enda mer opp, og kampen ut er egentlig av så dårlig kvalitet at vi ikke trenger si veldig mye mer enn «Kaos». Nordvoll setter uansett inn 3-6, før de kontrer inn 7-3. Vi tar ut keeper siste 7 min, hvor begge lag scorer mål annenhver gang. Overtallet fungerer ganske bra, og Strugstad setter inn 2 mål på rad på bakerste stolpe. Et av målene med en heading (!). Vi kunne fort skapt litt spenning her, hadde det ikke vært for at begge målene i mot kommer på at vi mister ball med flyvende keeper før vi kommer oss på plass i etablert overtallsspill. Noen sekunder før slutt scorer også Bjørnstad sitt første Pumasmål for sesongen, men det blir bare for pynt på resultattavla. 6-9. Et resultat som vitner om dårlig kvalitet. Og et resultat som sier at det er over denne gang.

Banens beste spiller: Bjørn Erik Løkås!

Kampene mot Tiller har vært de mest rotete kampene våre denne sesongen, hvor begge lag har lekket som en sil – og scoret masse mål. 4-7 og 6-9. 10-16 totalt. Vi ønsker uansett Tiller lykke til videre i kampen om medalje!

Nå venter et lokaloppgjør mot Vegakameratene på søndag, før de 2 siste kampene spilles i Oslo neste helg mot 2 lag fra nord: Vesterålen og Nordpolen. Vi skal gjøre vårt ytterste for å ta flere poeng, også av respekt for de andre lagene som fortsatt kjemper om nedrykk.