Knepent tap for Vega

Av | 23. februar 2016

Pumas manglet et hav av spillere, og måtte også stille med spillere som opprinnelig ikke var i stand til å spille. Til tross en uhyre lang skadeliste greide vi oss ok mot et tent Vega på jakt etter å overleve. Vi ledet til pause, men mistet litt konsentrasjon mot slutten og tapte 3-2.

Vi stilte med:

Onarheim – Korsnes, Solberg, Svedjan, Klemetzen, Strugstad, Johansen, Le Bozec.

 

Fra forrige kamp fikk vi noen svært tunge forfall i form av Løkås, Bjørnstad, Nordvoll og Nørstebø. Og med Johansen sine første ordentlige spilleminutter i Eliteserien, samtidig som å være syk – samt en Korsnes som egentlig ikke skulle spille pga skade – fikk vi heldigvis til en rullering på 3 innbyttere. Bunes var backup som pivot, noe som sier mye om hvor lite spillere vi hadde tilgjengelig. Uansett var det tidvis god innsats, i en ellers dårlig futsalkamp.

 

Pumas – Vegakameratene 2 – 3 (Korsnes, Svedjan)

Det var tydelig at Vegakameratene også slet litt til tross en solid benk med 6 mann og ut i fra det vi kunne se ingen andre viktige mangler enn T.Klaussen. Vegakameratene fikk uansett det første målet da en spiller får dra seg lett igjennom 2 mann og sniker ballen bak Onarheim. Få minutter senere får vi en god kontring hvor Korsnes forserer og slipper ballen perfekt til Svedjan som setter ballen på blank goal. Svedjan kommenterte både i pause og etter kampslutt at CV endelig var komplett nå som eliteseriemålet var satt inn. Vi ga oss allikevel ikke der, da vi noen minutter før pause får et nytt mål etter et skuddforsøk fra Johansen som ser ut til å gå utenfor, men som Korsnes fanger opp og setter i mål. 2-1 og det står seg til pause. En godt gjennomført omgang! I andre omgang er det forholdsvis rolig, men Vega får hull på byllen ca halvveis ut i omgangen. Etter dette blir det mye feilvalg fra vår side, hvor vi ikke greier skape de store sjansene utenom et skudd som deres keeper redder mesterlig. Onarheim har også noen viktige redninger, og når det nærmer seg 5 minutter igjen blir det litt mer trykk fra Vega. Det resulterer i en kjip situasjon i eget felt hvor en Pumasspiller blir sparket til og venter frispark, men spillet går – og Vega setter ballen til 3-2 etter klabb og babb. En litt sur måte å slippe inn mål på, men vi prøver å ta oss sammen fremover. Vi lykkes ikke, og får en stor sjanse til med Klemetzen på bakerste stolpe men ballen vil ikke i mål. Kampen ebber ut i 3-2 seier til Vegakameratene som tar 3 meget viktige poeng for overlevelse. Alt i alt hadde nok Vegakameratene mest sjanser, og fortjente denne. Ellers er det en ganske så svak kamp fra begge lag, og med litt mer punch fra vår side kunne vi fort stukket kjepper i hjulene her.

Vi ønsker Vegakameratene lykke til videre om å berge plassen!

Nå venter en helg i Oslo hvor vi har lite å spille for, men hvor to heltente nordnorske lag venter for å sikre sin plass i Eliteserien. Av respekt for alle involverte lag gjør vi selvfølgelig vårt for å gi en god kamp også denne helga.