Sesongen 2011/12

Statistikk Pumas utenom ligaspill sesongen 2011/2012:

IFS 23-25 September:

Pumas – Barcelona 12 – 1

Pumas – Feliz Futsal 7 – 0

Pumas – Strinda Stars (Trondheim Futsal) 2 – 3

Pumas – Tempe Futsal 2 – 0

Pumas – Nidaros2 0 – 3

 

Kommentar: Kvartfinale: Pumaskjernen Onarheim, Ray, Ola, Sondre, Simen og Tor Helge stilte, og storspilte til tider. Bittert tap for Trondheim hvor puljevinner glapp hvor de snudde 2-1 til 2-3 siste 30sek. Tapte fortjent for Nidaros2 som stilte sterkt med god 4er i Reinertsen, Austeng – Leirvik, Larsen som avgjorde denne kampen. Første økt på parketten siden siste ligarunde i Mars. Trioen Simen, Tor Helge og Raymond spilte sammen for første gang siden November 2010. God gjennomføring!

 

IFS 14-16 Oktober:

 

Pumas – Null Overblikk 2 – 0

Pumas – Meldal Futsal2 9 – 1

Pumas – Tempe Dart & Futsal 7 – 0

Pumas – OIL Jet Galaxy 14 – 0

Pumas – Bakklandet 2 -0 (WO)

Pumas – Nidaros1  2 -1

Pumas – Serie A 1 – 1 (3-2 e straffer)

Pumas – Tepa Futsal 0 – 3

 

Kommentar: Finale: Pumas storspiller i gruppespill, knuser 3 OK gode lag og ender med 32-1 i målforskjell. Får en skikkelig revansje mot Nidaros i kvartfinale, og slår ut Edvardsen og Skippervik og co. Vinner på straffer mot Serie A etter kanonstraffe av Robin som ble helt den matchen. Ender turneringen med svak opptreden mot et hvassere Tepa Futsal som til slutt vinner 3-0, hvor Miran Voloder spiller til 10er på børsen. Ekstremt mye bra spill denne helga, med Robin – Ola, Mads, Helge – Simen, Tor, Sondre. En av de beste gjennomføringene på lang tid!

 

IFS 04-06 November:

 

Pumas – Drankarna 7 – 0

Pumas – Tiller Athletic 4 – 1

Pumas – HamKam 5 – 1

Pumas – Kollen Allstars 3 – 1

Pumas – Amigoz 0 – 1

 

Kommentar: 8-dels: En turnering med utrolig mange gode lag denne gangen, kanskje beste noensinne. Ca 10-12 lag som hadde kvalitet nok til å vinne en turnering. Sesongens svakeste sluttplass, men for den beste lagoppstillinga en motstander har hatt hittil i år. Godt gruppespill med 4 seiere, hvor Kollen Allstars ble slått ut, selv om et tap ville gitt oss 2.plass og mye lettere motstand. Knepent 0-1 tap for Amigoz med meget god Helland i form. Helland og Moen (landslaget), Sjøbakk (Nidaros) og Aasarød (Vega). Ranheims stjernegalleri pokalen til slutt i form av Trondheim Futsal (/Strinda Stars). Uansett mye bra spill av Pumas denne helga, men det som burde vært semifinale/finale kom for tidlig, og den tapte vi knepent 0-1.

 

NM IFS 11-13 November (i Oslo)

 

Pumas – Torg 77 1 – 2

 

Pumas – FC Nord 2 – 0

 

Pumas – Sognskameratene 6 – 0

 

Pumas – Happy Campers 0 – 2

 

Kommentar: 16-delsfinale. For 3.gang møter vi Nidarosgjengen i første mulige sluttspillkamp i år. Allikevel var det en god gjennomføring med svært godt spill i gruppespillet. Vi fortjente poeng mo Torg77 med landslagsspillerne Esben Rashid og landets kanskje beste futsalspiller Ibba Laajaab. Kampen mot Reinertsens mannskap vippet begge veier, men de trakk det lengste strået denne gang. Ellers ikke noe verre nivå i NM enn Trondheimsturneringene har.

 

Trondheim Futsalcup 18-20. November

 

Pumas – Sosnborg 7 – 1

Pumas – Hybrida Griffins 8 – 1

Pumas – Strinda Stars 1 – 2

Pumas – FC Trøkk 2 – 1

Pumas – Tiller 0 – 1

 

Kommentar: Kvartfinale. Godt spill, hvor Røstum og Foosnæs turneringsdebuterer. Unguttene greier seg bra, og Pumas er spillemessig svært gode. En turnering hvor vi må slite litt i 3 kamper, og ikke har marginene med oss verken på sjangsene eller fra dommerne. En tett duell mot Tiller sine nysigneringer til eliteserien med Sandtrøen, Valla Dønnem og Helland, hvor Helland nok en gang blir matchvinner med 1-0. Kjip exit, hvor bl.a Raymond får rødt kort som kan diskuteres. Uansett manglet vi de siste prosentene.

 

IFS 06-08. Januar

Pumas – Felleskjøpets venner 3 – 0 (W.O)

Pumas – Serie A 0 – 2

Pumas – Zoolander 1 – 1

Pumas – Amigoz 1 – 3

 

Kommentar: Ut i gruppespillet. Latterlig svak helg, hvor vi sløser bort sjangser selv om vi har banepsill mot gode Serie A og enda bedre Amigoz. Vikestad og Refseth steppet inn, som dessverre innehadde like lavt nivå som Pumasgutta denne kvelden. Serie A vant fortjent, og Zoolander kunne vi tapt for, til tross 10-1 i sjangser. Amigoz med Åsen, Snekvik, Aasarød og Sjøbakk var gode, og vi måtte for første gang gå ut av et puljespill uten seier. Bunn!

 

IFS 20-22. Januar

Pumas – Chillpadde 8 – 0

Pumas – Amigoz 0 – 0

Pumas – Greenpool 5 – 0

Pumas – Tiller Atheltic 2- 0

Pumas – Serie A 0 – 1

 

Kommentar: 8-dels. Tidenes første uten Tor Helge. Meget sterk gjennomføring i gruppespillet med 15-0 i målforskjell, og foran Amigoz med Snekvik, Kråkenes, Valla Dønnem, Sjøbakk og Aasarød. Furkan debuterte, og det ble ikke godt mottatt i Serie A, som fikk sin revansje i en ufin heksejakt i 8-dels, som de vant 1-0. Ufin match, men hvor vi er litt for tannløse og lar uthalingen styre kampen. Godt og holde nullen, hvor Halvor Sagen sto meget bra. God gjennomføring i pulja, slett innsats i sluttspill.

 

Kamper: 34
Seire: 20
Uavgjort: 1
Tap: 11
Målforskjell: 121 -34

* Kamper som er vunnet i straffekonk er registrert som Uavgjort.
* Walk Over kamper er ikke telt med.

 

Spillere deltatt:

Simen Strugstad 7
Ola Hoel 6
Raymond Korsnes 6
Robin Onarheim 6
Tor Helge Johansen 6
Helge Hoff Hansen 5
Sondre Stokke 5
Aleksander Foosnæs 2
Mads Larsen 2
Espen Røstum 1
Furkan 1
Gisle Refseth 1
Halvor Sagen 1
Jacob Ciljan Skjelbred 1
Robert Vikestad 1
Rune Henden 1