Sesongen 2010/11

Statistikk for Pumas i alle turneringer utenom 1.divisjon:

IFS 15-17 Oktober

Pumas – Sportsverein Futsal 3 – 1
Pumas – FC Bedre 6 – 1
Pumas – Master Futsal 7 – 2
Pumas – Tempo 2 – 1 (eeo)
Pumas – Kollen 2 – 3

Kommentar: Kvartfinale. 4 forfall av 7 mulige dagen før, førte til Albert, Arton og Bobo inn. Førte også til en spillestil som Pumas ikke har operert med før. Uansett, vi leker oss i gruppespillet, slår Tempo knepent, og kommer alt for langt bak mot Kollen, 0-3 etter 5min. Dessverre 2 mål som ikke burde vært godkjent. Opphentingen til 2-3 ble ikke nok, og vi røyk egentlig fortjent ut. Vi var ikke lik oss selv, med spillende keeper en periode og lite Pumas-fighting på parketten. Dårlig gjennomføring.

IFS 07-09 Januar

Pumas – Strinda Stars 2 – 2
Pumas – West Side FC 20 – 2
Pumas – FC Leko 4 – 1
Pumas – Othilienborg 1 – 0
Pumas – Kollen 1 – 1 ( 2 – 1 e straffer)
Pumas – Patriots 1 – 5

Kommentar: Semifinale. Nok en gang ble det tungt for de som møtte opp. Få Pumasspillere kunne, mens de som skulle stille i stedetfor sviktet. Skeie møtte ikke opp, og Moen møtte i 2 kamper. Men en sterk kjerne med Rune, Ola, Vidar, Simen og Tor Helge storspilte til tider, selv uten innbytter. Mads Larsen debuterte i 2 kamper, og spilte bra! Er best i gruppa, og spiller knallbra i 8-dels og kvartfinale. Rakner fullstendig i semifinalen, og viser ingen glød og lyst til å nå finale. Alt i alt en god turnering, og bra spill og kombinasjoner av de fremmøtte! I tillegg rekordstor seier for Pumas (20-2).

Norcontact Futsalcup 18-20 Februar

Pumas – Angry Birds 1 – 2
Pumas – Fritt Fall 3 – 1
Pumas – Kollen 0 – 2
Pumas – Greenpool 9 – 1

Kommentar: 8-dels, på Walk Over. Greide ikke stille lag til sluttspill på søndag, etter at vi haltet oss gjennom gruppespillet med 5 spillere. 3 var skadet, og det ble meget variabelt. Tap for Angry Birds og Kollen, begge kamper som vippet begge veier. Skadene preget dessverre Pumas sitt spill litt for mye, og med kun Tor Helge og Sondre som spilte 100%. Helge debuterte, med skade, men greide seg bra. Tællern i mål! Skulle egentlig møtt Serie A, men ble walk over der… Til tider bra spill, mens laget hadde 4 i form utpå der!

 

Kamper: 15
Seire: 10
Uavgjort: 1
Tap: 4
Målforskjell: 62 -23

 

Spillere deltatt:
Simen Strugstad 3
Tor Helge Johansen 3
Ola Hoel 2
Vidar Storvik 2
Albert Berbatovci 1
Andreas Moen 1
Arton Ademi 1
Bobo Marjanovic 1
Helge Haugen 1
Mads Larsen 1
Martin Lund Øien 1
Rune Henden 1
Sondre Stokke 1
Tællern 1