Sesongen 2009/10

STATISTIKK -> PUMAS SESONGEN 2009/10

 

IFS 18-20 september:

Pumas – Bakklandet Futsal 3 – 1
Pumas – Atletico Futsalo 2 – 1
Pumas – Kun Kara 11 – 0
Pumas – AQ Futsal 2 – 1
Pumas – Strinda Stars 1 – 2 (eeo)

Kommentar: Plassering; kvartfinale. Strinda Stars bestod av flere Nidaros spillere, deriblant Skippervik som senket oss i ekstraomganger. En solid gjennomført turnering hvor vi tapte for eneste store trussel som fantes.

IFS 02-04 oktober

Pumas – Kei Vånn 1 – 0
Pumas – Amigoz 2 – 1
Pumas – Store Hyller 3 – 2
Pumas – Gralaksan 0 – 2
Pumas – AQ Futsal 1 – 1 (2 – 3 e. straffer)

Kommentar: 8-delsfinale. Kom oss imponerende ut av en av tidenes sterkeste grupper (i følge IFS), hvor f.eks Helland og co ble slått. Møter nok en gang Aq i 8-dels, og styrer kampen enda mer enn sist gang, men greier ikke score mer enn ett mål. Meget skuffende å ryke ut på straffer etter å ha styrt kampen i så høy grad.

IFS 14-16 oktober

Pumas – PG Futsal 3 – 2
Pumas – Cherry 3 – 1
Pumas – OzonLaget 6 – 2
Pumas – Brattsberg 3 – 1
Pumas – Leangen Futsal 2 – 1
Pumas – Gralaksan 0 – 1

Kommentar: Semi-finale. Spilte alt på Søndag, og det fungerte (edruelig) fint. Spilte mere ball uten keeper, noe som gikk veldig bra! Deilige fighter seiere mot PG og Strindheimgutta i Leangen, men ryker mot et taktisk lurt Gralaksan som la seg bakpå og scoret på eneste mulighet på frispark. Synd vi ikke setter sjangsene, men en veldig sterk turnering.

Futsal Open 23-25 oktober

Pumas – Othilienborg 2 1 – 0
Pumas – Nidaros 1 3 – 0
Pumas – Steinkjer Futsal 4 – 1
Pumas – Il Tempo Futsal 5 – 0
Pumas – Serie A 1 – 2

Kommentar: 8-dels. Bittert å ryke mot Serie A (Berbatovci & co) med alt for lette baklengsmål og sjansesløseri. Uansett, prestasjonen i gruppespillet tok kaka denne gangen. Keeper Robin dukket ikke opp, men allikevel slår vi et toppet Othilienborg og knuser Nidaros 1 hele 3-0. En av Pumas beste kamper noen sinne! Synd vi ikke greide å bruke dette videre i sluttspillet. Alt i alt en god turnering mtp at vi holder nullen over tid igjen!

Futsal Open 13-15 november:

Pumas – Ohilienborg 3 1 – 0
Pumas – Nidaros 1 0 – 1
Pumas – Formennj 3 – 2
Pumas – Himmelblå (Vega) 0 – 2

Kommentar: Gruppespillet. Tidenes pulje i Futsal Open. 5 aktuelle finalelag i megaduell. Vega 10p, Nidaros 7p og Pumas 6p. Tapte knepent 1-0 for Nidaros, og mot Vega røyk vi på to frispark mål. Første mønstring av blinklaget, og det ser bra ut. Spiller jevnt med landets beste futsal spillere. Også en god seier mot Sellin, Helland og Co hvor vi snur 0-2 til 3-2. Godt gjennomført gruppespill.

IFS 20-22 november:

Pumas – Badeballen 13 – 0
Pumas – Adolf Hilmars Hard Rock’n Band 11 – 0
Pumas – SlowMotion 3 – 0
Pumas – Fatalia 17 – 0
Pumas – Kosovo Trondheim 1 – 2 (eeo)

Kommentar: 8-dels. Latterlig nivå i gruppespillet, men uansett prestasjon med 44-0 i målforskjell. Møter Serie A gjengen igjen, vi sliter mot teknikkerne Berbatovic, Ademi og Moa. Like før det går mot straffekonk scorer Berbatovic på golden goal, men alt i alt fortjente de avansement. Vi ser bra ut, men manglet det lille ekstra denne gangen.

 

IFS 08-10 Januar:

Pumas – Vagabundos 15 – 1
Pumas – RB Futsal 6 – 0
Pumas – Tsjernobyl 7 – 0
Pumas – Leangen Futsal 1 – 4
Pumas – Strinda Stars 2 – 1
Pumas – Formennj 4 – 2
Pumas – Kei Vånn 3 – 2 (eeo)
Pumas – Leangen Futsal 3 – 6

Kommentar: Finale. Endelig får Pumas en finale-plass. Vi får hardest mulig vei til finalen, og slår ut alle. Strinda Stars med nidaros-spillere, Formennj med Helland, Krogstad og Brandtzæg, og et av årets beste hittill, Kei Vånn med Hjelle i spissen. Eneste skår i gleden var elendig innsats i finalen, hvor vi sprang på tom maskin, mot et meget bra Leangen lag, med Balstad og Gjermund Aasen i storform. Vi greide heller ikke å forsvare oss godt nok mot spillende keeper. Uansett, ny rekord i sluttplassering. Sterkt!!

 

Futsal Open 14-16 Januar

Pumas – Veita 1 – 2
Pumas – Formennj 4 – 1
Pumas – Fritt Fall 9 – 0
Pumas – Othilienborg 1 – 1 (2 – 1 e.straffer)
Pumas – Fenris 0 – 1

Kommentar: Semifinale. Tap for Veita (AQ + Gralaksan), men nok en sterk seier over Krogstad og Helland i Formennj. Vinner straffekonk mot Othilienborg, etter en kamp vi styrer og spiller veldig bra. Semifinalen mot Fenris ble stang-ut, og et defensivt og kompakt Fenris-lag slår oss knepent, etter alle tiders mulighet på 10-meter i siste sekund. Fenris keeper Nilsen i storform! En sterk turnering, med mye bra spill!

IFS 29-31 Januar

Pumas – Classic Futsal 9 – 0
Pumas – Null Overblikk Futsal 5 – 1
Pumas – Team Stillestående 2 – 3
Pumas – Hall of Fame 4 – 0
Pumas – Strinda Stars 1 – 2 (eeo)

Kommentar: Kvartfinale. Gruppefinale mot et «nytt» TS, med bl.a Vikestad og Edvardsen leid inn, tok de 1.plass i gruppa 18sek før slutt, etter vi ledet 2-0. I kvartfinalen spilte vi minst like bra som Strinda, men brente noen opplagte målsjangser. I ekstraomgangene ble tilfeldighetene avgjørende, og de scorer 2-1 på golden goal. Nykommer Sondre gjorde knalldebut. En sterk turnering, hvor vi spiller bra futsal, men mangler det lille ekstra mot de rutinerte spillerne fra eliteserien.

Futsal Open 12-14 Mars

Pumas – Master Futsal 7 – 1
Pumas – Fenris 2 – 1
Pumas – Sjetne Futsal 11 – 1
Pumas – Kollen Allstars 5 – 1
Pumas – Stappmett 3 – 1
Pumas – Amigoz 1 – 2

Kommentar: Semifinale. For andre gang etter nyttår når vi semi-finale – uten Raymond. Storspill i gruppespill, slår endelig Fenris, og knuser Kollen. Slår Reinertsen og Austeng i Stappmett, og taper knepent for Amigoz med Helland og Berba. 10-2 i sjangsestatistikk, men vi var for dårlige foran mål i semi.

IFS 21-23 Mars

Pumas – Shittyshittybangbang 3 – 0
Pumas – Møllenberg Futsal 4 – 4
Pumas – Shittyshittybangbang 3 – 2
Pumas – Møllenberg Futsal 4 – 1
Pumas – Othilienborg 1 – 0
Pumas – Leinstrand 4 – 1
Pumas – Happy Campers 0 – 4

Kommentar. Semi-finale. En kvart og 4 semi på 2010´s 5 forsøk, vi er i en god stim nå. Allikevel en av de dårligste helgene spillemessig, hvor vi slipper inn mye mål. Ikke bra 1 uke før Playoff til eliteserien. Happy Campers med Stian Reinertsen som dirigent, og Fløystad og Wedervang fra Dora ydmyket oss i en utrolig dårlig kamp av oss, som endte med stygge sifre: 0-4. Uansett, vi er nok en gang nære pokalen, og det er spørsmål om tid før vi vinner en turnering i Trondheim.

Futsal Open 09-11 April

Pumas – Othilienborg 5 – 2
Pumas – Shittyshittybangbang 8 – 0
Pumas – Happy Campers 4 – 2
Pumas – Fenris 9 – 2
Pumas – Kollen Allstars 3 – 0
Pumas – Veita 2 – 1

Kommentar. Finaleseier. Endelig Pumas sin første pokal, som var fullt fortjent. Vi er turneringens beste lag, hvor vi storspiller hele veien. Kun Simen, Sondre og Tor-Helge av de faste som er med, men Vidar og Emil har knalldebut. Vil nok være med videre etter dette. Emil rundens gigant, og vi knuser Reinertsen og Edvardsen i HC, ydmyker Fenris og har kontroll hele veien til finalen. I finalen får vi ikke ballen i mål mer enn 2 ganger. Uansett fortjent, og en perfekt avslutning på sesongen.

Kamper: 67
Seire: 51
Uavgjort: 3
Tap: 15
Målforskjell: 262 – 81

 

Spillere deltatt:
Simen Strugstad 12
Tor Helge Johansen 12
Martin Lund Øien 10
Aleksander Sæther 9
Raymond Korsnes 8
Ola Andreas Hoel 6
Robin Onarheim 4
Sondre Stokke 4
Rune Henden 3
Tor Martin Olsen 3
Andreas Moen 2
Bjørnar Botten 2
Odd Kåre Vårvik «Reina» 2
Arnt Ole Mathisen 1
«Bucky» 1
Eirik Mjøen 1
Emil Lynum 1
Inge Fløttum 1
John Fredrik Haraldsbø 1
John Marius Nilsen 1
Jonas Forså 1
Kompiskeeper av Ola 1
Kristoffer Sandtrøen 1
Marius Stenvik 1
Vegard Skorstad 1
Vidar Storvik 1