Kåringer 2009/10

SESONGSLUTT: KÅRINGER

Sesongen har hatt sine oppturer, nedturer, custom writing og enda flere oppturer. Pumas toppet sesongen med en pokal, og har gjort seg bemerket som et av de beste lagene i futsaltrondheim. I form av Stjørdals-Blink Futsal stillte vi opp i 1.div Midt-Norge, og endte opp nr 2 i Midt-Norge, og reiste ned å ga litt juling i Playoff, men ikke nok til å rykke opp. Pr.dags dato kan vi si at custom writting det bare er Nidaros, Vega og Trondheim som er bedre i fylket;)

LAGSTATS

Stjørdals-Blink Futsal 2009/2010

– 2.plass i Midt-Norge
– 10.plass i playoff
(- 20.best i landet? 😉 )

Pumas i turneringer 2009/2010:

Kamper: 67
Seire: 51
Uavgjort: 3
Tap: 15
Målforskjell: 262 – 81

Vinnerprosent på 76%, 3,9 scorede mål pr kamp, og 1,2 mål i mot pr kamp.

Det vil si, vi vinner 3 av 4 kamper, gjennomsnittlig 4-1!

2.plass i Maratontabellen til Futsal Open (Amigoz (1))
3.plass i Maratontabell til IFS: (Strinda Stars (1) og Kei Vånn (2))

De 20 sterkeste lagene som har blitt slått i løpet av sesongen: Nidaros, Vegakameratene, Teisen, Lier, Gossen, Tiller, Strinda Stars, Kei Vånn, Amigoz, PG Futsal, Leangen Futsal, Store Hyller, AQ Futsal, Othilienborg, Formennj, Kollen Allstars, Fenris, Happy Campers, Veita, Bakklandet Futsal.

KÅRINGER

Med mange nye Pumasfjes må vi oppsummere sesongen og kåre ditt og datt. Her er kåringene i Pumas / Stjørdals-Blink Futsal sesongen 2009/2010:

Årets all-star: Tor Helge og Ola spilte så godt i Futsal Open turneringene at de kom med på all-star laget, hvor 4 bakspillere og 4 framspillere ble tatt ut. STOR CRED til gutta for dette!! Gratulerer!
Årets Spiller: Ola. Kom inn i laget og gjorde ikke mye ut av seg, men har utover sesongen vist seg å være en eminent futsalspiller med sitt lave tyngdepunkt, som har vært stabil hele veien og scoret mange mål fra backposissjon. Fullt fortjent årets spiller!

Årets Mål: Laget (Martin). Da Sondre banket inn sitt første mål på hel volley i debuten trodde vi dette skulle bli årets mål. Men, i den «avgjørende» kampen mot Dora tok laget et nydelig frisparktrekk hvor samtlige spillere var innom ballen i en radius på 4-5meter på en-toutch, før ballen ble pirket inn i mål. (Simen-Raymond-Aleks-Martin-MÅL!!) Nydelig utført!

Årets toppscorer. Simen. 15 mål på 18 kamper. De fleste hadde vel forventet Tor-Helge eller Martin som scorer mål i fotball til daglig, men her tok Simen tak og pirket inn mål jevnt og trutt hele sesongen.

 

Årets debutant: Sondre. 18åringen tok laget med storm og imponerte i sin debut med praktscoring. Vil nok bli fast inventar i årene fremover!

Årets beste kamp: Blink Futsal – Teisen 7-0 i playoff til Oslo. Et resultat som var langt over det normale i denne playoffen, og ga et lite varsku til de andre lagene. Enorm prestasjon av oss!

Årets verste kamp: Vi har få, men et par stygge resultater denne sesongen, og 3-6 tapet for Leangen i IFS-finalen var nok årsverste. Men med vanlige futsalregler blir 1-4 for Fenris i første ligarunde vår dårligste opptreden.

 

Årets følelse: Da Dora tapte for Fenris og dermed gjorde til at vi var sikret playoff før den avsluttende kampen mot Trondheim. Deilig!

Årets skade: Da Raymond fikk hele Nidarøhallen til å tro en bjørn ble torturert med sine smerteskrik, etter en knallhard lårhøne mot Tiller.

Årets selvmål: Marius. Marius Stenvik hoppet rett inn i futsalheten rett før playoff. I debuten i en IFS kamp scorer han et praktfullt mål som dunkes opp i krysset til utligning 3-3. Altså i feil mål….Dette lovet godt!

 

Årets trener: Tor-Helge. Til tross for 0 treninger i år gir vi denne prisen. Tor har vært en god lagleder med å samle laget i god tid før vær turnering med den viktigste info.

Årets kaptein: Raymond. Er man kaptein, er man årets kaptein, men fortjener honnør for gode lederegenskaper på banen. Driver laget fremover og øker intensiteten når det er nødvendig! Beholder nok kapteinsbindet til neste sesong og.

Årets potet: Aleksander. Må vel ha spilt halvparten av kampene bak og andre halvpart fram. Har vært like god i begge ender.

 

Årets råtass: Håvard Fuglem. Steppet inn til de 3 siste kampene i 1.div. Det ble i stedetfor 2 kamper pga rødt kort i sin første kamp. Var også en av de få med gult kort i playoff.

Årets ildsjel: Simen. Ingen tvil her, Simen har stått for alt skriftlig på hjemmeside, oppdateringer, registreringer og alt administrativt laget har. (Noe som tar lenger tid enn man skulle tro!!)

Årets bajas. Ola slår utrolig nok Robin her! Julebord, say no more.

 

Årets supporter: Pål Gustin Sæther. Følger laget i sin oppstartede fanskare «Pumaskrattet» sammen med Kim Andre Didrichsen. Herlig med slik støtte!

Årets bilde: Foto av Knut Erlend Jegersen fra playoff i Oslo. Et flott og levende bilde som er tatt 1 sekund etter at Simen har satt ballen i mål, og som viser en herlig stemning med jublende blinkspillere og fortvilende Teisenspillere.

 

 

Årets høydepunkt: Playoff i Oslo med bl.a direktesending på TV2 Sumo.

Årets verste motstander: Dora/Gralaksan. Selv om Trondheim og playofflagene var et hakk bedre, skal Dora få denne prisen, fordi de har slått oss i alle møtene denne sesongen!

Årets mest verdige motstander: Fenris. Vi undervurderte dette laget til de grader, og mente også fortsatt at de ikke var noe gode. Men ved sesongslutt oppsummerte vi med at dette laget faktisk er veldig bra!  (Med unntak av vår overkjøring 9-2 i siste Futsal Open..)

Årets owned: Othilienborg. Et lag som egentlig er veldig bra, men som vi har slått 7 av 7 ganger i år (1 på straffekonk).

Årets mest sympatiske motstander: Othilienborg. Har smilt og takket for kampen etter alle 7 tapene.

 

Årets 4.beste lag i Midt-Norge: Stjørdals-Blink Futsal

Årets 5.beste lag i Midt-Norge: Dora

Årets rival: Dora, som kom på 3.plass, bak oss.

 

Årets verste motspiller: Robert Vikestad. Vi har påpekt det for mange ganger kanskje, men denne mannen er forjævlig å spille mot.

Årets snegle: Sivert Skotvold, Dora. Tok på seg ansvaret for å telle toppscorer i avdeling Midt-Norge. Har enda ikke fått fingern ut av rævva og oppdatert etter 2.spillerunde. ELENDIG!

Årets Oscar: Julien LeBozec, Dora. Har blitt lagt godt merke til av alle våre spillere gjennom sesongen som en spiller som faller alt for lett i forhold til sin størrelse.

Årets hjemmeside: www.blinkfutsal.com

Årets avskjed: Stjørdals-Blink Futsal.

Vi kan herved fortelle at planene om å fortsette under Stjørdals-Blink er over.

PUMAS FUTSALKLUBB TRONDHEIM er herved stiftet, og vil spille i 1.divisjon Midt-Norge neste år, med noen utskiftninger i laget, men kjernen fra i år vil bestå! Mere info rundt dette kommer senere…. Når Org.nr er i orden MÅ ALLE registrere seg i Grasrotandelen til Norsk Tipping, slik at vi får inntekter framover!!

Takk for i år!!