Kåringer 2011/12

KAARINGER I PUMAS!

Pumas holder alltid interne kåringer over beste spiller, mål og diverse i ligasesongen. I år er disse vinnerne internt i Pumas fra ligasesongen 2011/12:

 

Årets Pumasspiller: Sondre Stokke

Sondre har nok en gang vært vital, og har vokst seg inn i Pumaskjernen til å bli usedvanlig viktig! Er målgarantist, og samtidig blitt mye bedre defensivt enn året før. Herjet også som bakspiller, da vi savnet en målfarlig mann bakfra. Stokke ble mot slutten truet av Strugstad på toppscorertittelen, men gjorde det nødvendige i siste runde for å sikre den også i år. Har plaget vettet av de fleste motstanderne denne sesongen med sine drøye skuddfinter! Keeper Skeide kunne også fort blitt årets spiller, men her har Stokke vært med å bidratt hele sesongen og fortjener tittelen! Gratulerer!

 

Årets Toppscorer: Sondre Stokke, 16 mål.

Før siste runde sto Simen Strugstad og Sondre Stokke likt, men Stokke satte inn noen flere mål og ble dermed toppscorer. Johansen snek seg også innpå med en heftig sluttspurt, men her ble Stokke (16) nok en gang Pumas sin toppscorer foran Strugstad (13) og Johansen (12)! Gratulerer!

 

Årets mål: Simen Strugstad (vs NTNUI 2-1)

Uten at det har vært så mange utolig pene mål i år, kom nok Pumas sitt peneste mål i ligaen i sluttspillet mot NTNUI. Et klassisk klikkklakkspill mellom Tor Helge Johansen og Simen Strugstad, endte opp til Strugstad som chippet ballen over utrusende NTNUI-keeper i en sakte bue og over i nettet. Målet ble til slutt seiersmålet da kampen endte 2-1. Det skal også nevnes at Raymond Korsnes hadde en suser i krysset i IFS.

 

Årets Nykommer: Vebjørn Skeide

Vebjørn Skeide tar denne tittelen, etter å ha vært ekstremt solid i buret siste halvdel av sesongen. Onarheim har lenge vært alene om plassen, men etter å ha mistet 3 av 4 første rundene ble det mindre usikkerhet da Skeide også kunne stille. Skeide var med på 1 tap for Trondheim i januar, etter dette ble det 10 seiere og 1 tap med Skeide som bakerste mann. Unge Aleksander Foosnæs og vår nye Zlatan; Nedzad Sisic har også vært meget gode nykommere, men her kommer Skeide på 1.plass!

 

Årets kamp: Pumas -Vega2 2-1

På dette tidspunktet hadde Pumas hentet opp mange poeng for å sikre topp 7, men med tap mot Vega 2 visste vi ikke hva som kunne skje. Vega2 hadde vært gode, og vi manglet noen vitale spillere. Det var altså før kampstart veldig tett mellom 4.-9.plass. Det som gjør det til årets kamp er innsatsen og viljen til å snu kampen, da vi lå under til et stykke ut i 2.omgang. Vega2 er vanskelig når de legger seg bakpå, men her snudde brødrene Stokke kampen med hvert sitt mål, og den påfølgende defensive innsatsen var meget bra! En solid match, som smakte godt, som også skulle bli starten på vår seiersrekke utover det påfølgende sluttspillet!

 

Årets skjebnessvangre: Pumas – Tiller 2

Pumas manglet keeper mot Tiller 2, og hadde 1 innbytter. Allikevel ledet vi 2-1 til det sto igjen 5 sekunder. Da utlignet TIller 2, og det skulle vise seg at disse 2 poengene hadde ført oss til Playoff! Tiller 2 fikk kraftig juling ved neste møte, som endte hele 9-2.

 

Årets skade: Mads Trøan Larsen

Mads var en åpenbaring i sesongoppkjøringen, og overrasket både medspillere og motstandere med ny selvtillit på parketten etter en god fotballsesong. Var i svært god form, og senket Nidaros «på egenhånd» i en treningskamp med 3 mål. 1 uke før ligastart ødela han ankelen, og mistet hele futsalsesongen. Dette preget også Pumas i starten da vi aldri fikk på plass en forsvarer med Larsen sine offensive egenskaper.. Bittert for både Mads og Pumas – men som heldigvis er tilbake i trening igjen og klar for fotballsesongen.

 

Årets Dirty Dancer: Robin Onarheim

Videoopptak forteller alt! Men er dessverre strengt bevoktet.

 

Det kommer også en kåring av årets lag i 1.divisjon!

 

Sondre Stokke ble (uten kapteinsbind) årets spiller og toppscorer for Pumas i år, og ser fram til neste sesong i Pumastrøya!